Robbie Williams 13. kolovoza na Maksimiru

by | 23 veljače, 2013

Robbie Williams najavio je europsku stadionsku turneju “Take The Crown” na ljeto u sklopu koje će nastupiti na stadionu Maksimir 13. kolovoza. Ovo će biti njegov prvi nastup u Hrvatskoj. Jedna od najvećih pop zvijezda današnjice ovog će ljeta nastupati na stadionima diljem Europe. Turneja započinje 19. lipnja na gradskom stadionu u Manchesteru (Manchester City Stadium).

“Jako sam uzbuđen jer ove godine ponovno nastupam uživo. Prošli koncerti su me podsjetili kako je poseban osjećaj izvoditi svoje vlastite pjesme ispred goleme publike, uz sva uzbuđenja i adrenalin koji ide uz to. Idemo, Zagreb 2013. godine”, rekao je Robbie povodom turneje.

PRODAJA I CIJENE ULAZNICA

Pretprodaja ulaznica za članove fan kluba putem službene web-stranice tickets.robbiewilliams.com počinje 27. veljače u 10:00 sati, a završava isti dan u ponoć. U prodaji će biti i VIP-paketi. Više informacija o VIP-paketima i njihovim cijenama bit će objavljeno uoči početka pretprodaje.

Redovna prodaja ulaznica za koncertni spektakl godine počinje 28. veljače u 10 sati na svim prodajnim mjestima Eventim sustava, te online na www.eventim.hr, a cijene su sljedeće:

LOŽA – 1.199 kuna
FAN PIT – 759 kuna
ZAPAD DOLJE – 559 kuna
ZAPAD GORE, ISTOK – 459 kuna
STAJANJE – 399 kuna
SJEVER DOLJE – 359 kuna
SJEVER GORE – 259 kuna

“Robbie je zaista najveća pop zvijezda koja se pojavila u ovoj zemlji u posljednjih 20 godina. Pop ikona koja se pomladila i vratila na vrh vlastite igre.” (The Sun, 2012)

“Još uvijek najbolji izvođač u povijesti britanske glazbe, Robbie Williams je spektakularan još od svog prvog nastupa na turneji”, Daily Mirror, 2012.

Izvor: 24sata.hr