Rekreirajte Rihannin hrabri make-up look u boji

Sve što vam treba je dobra mašta

by | 25 studenoga, 2021

Složit ćete se s činjenicom na crvena boja nije za svakoga, što nije toliko ni do izgleda koliko do karaktera koji zrači i može iznijeti baš svaku boju i stil.

Jedan od tih karaktera je i Rihanna koja je tijekom godina mijenjala toliko lookova, a još uvijek nismo našli onaj koji joj ne pristaje. Nedavno je tako i svojim pratiteljima pokazala kako hrabro iznijeti tuš u boji i koliko vještu ruku zapravo i sama ima. O obrnutom cat eyeu smo već pričali i svjesni smo da nije sjeo svima, no kada je riječ o hrabrom, upečatljivom looku koji ističe oči, ovo je jedan od onih na koje želite ići – čak i ako je u boji.

Prvo što možemo vidjeti je to da Rihanna već nosi sjenilo boje trešnje uz rub donjih trepavica i u pregibu oka s laganom linijom uz gornje trepavice, ostavljajući većinu kapka praznim i ispunjenim svijetlom bazom sjenila. Zatim uzima olovku za oči (Fenty Beauty Flypencil Longwear Cherry Punk) i dodatno naglašava liniju kako bi pojačala dramatičnost looka. Poanta i ovog i svakog make-up looka na koji nismo navikli viđati je da ne mora biti točan, već pustite mašti na volju da se razvija kako vas ruka i srce u tom trenutku vode.

Ekscentrični look i treba biti točno takav i čak i ako vam ne uspije kako ste naumili, pokušajte opet, nemojte odustati jer doći ćete do onoga što želite. Savjet kojeg se samo držite je da vam prije bilo kakvog crvenog ili ružičastog looka treba puno sna kako vam oči ne bi izgledale kao da imate infekciju. Također, nemojte zaboraviti iscrtati obrve.

Foto: Monica Schipper via Getty Images