RIHANNA JE KRIVA što je Snapchat izgubio milijune dolara

by | 22 ožujka, 2018
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Popularna društvena mreža našla se na meti kritika zbog ismijavanja obiteljskog nasilja. Naime, posljednjih dana na Snapchatu pojavio se oglas za online igricu “Would You Rather”, odnosno na hrvatskom “Biste li radije”, u kojem je u nastavku pisalo: “Ošamarili Rihannu ili udarili Chrissa Browna.”

Oglas, koji na nimalo suptilan način referira na poznati slučaj obiteljskog nasilja iz 2009. godine kada je Chriss pretukao svoju tadašnju djevojku Rihannu, razbjesnio je javnost. Snapchat se zbog oglasa i javno ispričao te ga ukinuo, no to nije bilo dovoljno za Rihannu koja se sada odlučila obračunati s vlasnicima društvene mreže i to putem Instagram Storyja, a njezina ljutita poruka stajala je Snapchat stotine milijuna dolara. Prijevod Rihannine poruke pročitajte ispod slike.

“SNAPCHAT, znam da već znate da mi niste među omiljenim aplikacijama! No pokušavam shvatiti koja je svrha ovog oglasa! Voljela bih misliti da je riječ o neznanju, no znam da niste toliko glupi! Potrošili ste novac na nešto što sramoti i ismijava žrtve obiteljskog nasilja!!! Ovdje nije riječ o mojim osjećajima jer ih i nemam baš… ali ste zato iznevjerili sve žene, djecu i muškarce koji su u prošlosti bili žrtve obiteljskog nasilja! Sram vas bilo. Vaše isprike ne vrijede”, napisala je pjevačica, nakon čega je vrijednost dionica Snapchata pala za 4 posto, što za tvrtku znači gubitak od čak 600 milijuna dolara.

IZVOR: INDEX.HR