U Kući ljepote i znanja znaju što je potrebno za uspjeh – edukacija, noviteti, komunikacija i puno rada

Jednodnevna edukacija pružila je uvid u posljednje trendove u beauty industriji

by | 7 prosinca, 2023

Kris Derma, REVIDERM zastupnik za regiju, 1. 12. u svojoj Kući ljepote i znanja okupio je vlasnike REVIDERM beauty centara i poliklinika. Kristina Ukalović i njezin tim pripremili su dan intenzivne edukacije, predstavljanja noviteta i druženja.

“Ovogodišnji Edukacijski dan nosi simbolično ime “We care for you” i moj je poklon vlasnicima REVIDERM centara. Kontinuirana edukacija ključ je rasta svih REVIDERM centara i svi vlasnici odavno su taj moment osvijestili. Zato me njihov sjajan odaziv ne čudi jer svjedoči njihovoj proaktivnosti, volji i želji za učenjem kako bi svojim klijenticama i klijentima mogli osigurati najbolju moguću uslugu u domeni njege lica i tijela”, pojasnila je Kristina Ukalović, regionalna REVIDERM edukatorica i vlasnica Kris Derme.

Bogat program, edukacije i druženje 

Ova jednodnevna edukacija pružila je uvid u posljednje trendove u beauty industriji. Potaknula je REVIDERM centre da promišljaju o svojem marketinškom, komunikacijskom i prodajnom nastupu kako na društvenim mrežama tako i uživo s njihovim klijentima i poslovnim partnerima.

Na edukacijskom danu predstavljena je i revolucionarna tehnologija za njegu tijela. Riječ je o Carboxy terapiji na kojoj Kristina Ukalović sa svojim suradnicima radi već dugi niz godina. Osim što se radi o potpuno prirodnoj, ugodnoj i bezbolnoj metodi, treba naglasiti kako izuzetno uspješno radi na uklanjaju celulita, edema i strija, podizanju cirkulacije te poticanju rada cijelog limfnog sustava.

Osim novih tehnologija, na Edukacijskom danu predstavljen je i novi program koji će od veljače biti dostupan u Učilištu Adrianus čija je ravnateljica Kristina Ukalovića. Radi se o programu Kozmetičar specijalist – jedinom takvom na području Europske unije. Ova edukacija osmišljena je kako bi kozmetičare obučila najtraženijim vrstama tehnologija (poput mikrodermoabrazije, ultrazvuka, lasera…) za njegu lica i tijela te značajno podignula njihovu razinu znanja. Ova edukacija jedinstvena je i po pitanju predavača koji će u njoj sudjelovati. Radi se probranim stručnjacima s kojima Kristina Ukalović uspješno surađuje već dugi niz godina.

O značaju ovogodišnjeg Edukacijskog dana u prilog govori i prisutnost REVIDERM generalnih managera Margarete Bernauer, Laure Vanzo i Raúla Cháveza Naterasa koji nisu krili oduševljenje organizacijom ovog eventa te zanimanjem koje su REVIDERM centri iskazali.

Party for skin lovers i nagrade najuspješnijim centrima

Party for skin lovers bio je prilika za neformalno druženje vlasnika i djelatnika REVIDERM centara kao i partnera Kris Derme, a Kristina Ukalović je sam početak druženja iskoristila kako bi sa svima podijelila svoje dojmove: “Neizmjerno sam ponosna na sve naše REVIDERM centre i smatram da njihov trud, ambiciju i kontinuiranu promociju REVIDERM True Care pristupa treba nagraditi. Zajedno posvećeno radimo kako bi vrijednost naše usluge bila prepoznata. Neskromno mogu reći kako smo na regionalnoj razini izgradili prepoznatljiv dermokozmetički brand kojemu tisuće žena i muškaraca bezrezervno vjeruju kada je riječ o njezi njihovog lica i tijela”, rekla je Kristina Ukalović.

Najuspješnijim centrima te vjernim suradnicima dodijeljene su nagrade, a dobra zabava uz ukusne zalogaje, koktele i Dj-a potrajala je do dugo u noć.

Foto: PR