Reserved ima odličnu, udobnu i chic kolekciju za trudnice!

#ReservedForMum je ograničena kolekcija odjeće za trudnice

by | 30 kolovoza, 2021
reserved, kolekcija za trudnice

S krajem ljeta dolaze i oni slatki problemi oko odjeće i modnih kombinacija. Jesen donosi svoje, a slojevito odijevanje i dugi rukavi neizostavan su dio tog godišnjeg doba. A ako ste trudnica, sve to postaje još veći problem – pronaći odgovarajuće komade koji će vam dobro pristajati i biti udobni. Modni brendovi sve su više osviješteni da je i trudnoća dio života u kojem se žene vole osjećati dobro i izgledati dobro pa su sve češće kolekcije namijenjene upravo budućim majkama.

Reserved “For Mom” kolekcija donosi prekrasne dolčevite s visokim udjelom modalnih vlakana Tencel™, haljinu od organskog pamuka, hlače s nogavicama ravnog kroja, pencil suknju, chino hlače od pamuka, ali i odlične uske tajice za vježbanje izrađene od glatkog, rastezljivog džerseja i top s izrezom na preklop, oboje napravljeno od recikliranog poliestera. Ako tražite udobnost ili nešto za lijepe prigode, ova limitirana kolekcija pravi je izbor za vas.

Kako kažu u Reservedu: “Proizvodi iz ograničene kolekcije #ReservedForMum dostupne isključivo putem interneta. Odjeća iz ove kolekcije osmišljena je za buduće majke – zahvaljujući posebnim krojevima i tkaninama savršeno pristaje u svakom stadiju trudnoće, kao i nakon rođenja djeteta.”

reserved

reserved

reserved

 

Izvor i foto: Reserved.com