RENEW LIFT – novitet u anti-age ponudi Poliklinike Bagatin

by | 5 rujna, 2017

 

Nagli tehnološki skok koji je doživio ultrazvuk u proteklih 10 godina rezultirao je stvaranjem nove metode koja je uzdrmala svijet estetike. U korak sa svjetskim trendovima, i u Poliklinici Bagatin napravili smo sljedeći korak. Sada se može postići i ono što se prije moglo postići samo kirurškim zahvatom.

Najnoviji uređaj za lifting lica na hrvatskom tržištu – Renew lift omogućava nekirurško zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata, dekoltea i tijela s gotovo jednakim rezultatima kakvi se dobivaju kirurškim zahvatom. Ovaj hrvatski proizvod razvijao je tim od gotovo 30 domaćih i stranih stručnjaka – radiologa, inženjera, liječnika, strojara, dizajnera, pune dvije godine. Dug i temeljit pristup istraživanju i razvoju čini ovaj uređaj, zajedno s protokolom izvođenja tretmana, jedinstvenim na hrvatskom tržištu.

Dobrobiti ultrazvuka uvidjeli su već mnogi stručnjaci s područja anti-ageinga diljem svijeta koji njime postižu fascinantne rezultate. Naime, po prvi put se na prirodan način može tretirati SMAS tkivo, odnosno treći sloj tkiva lica koji ovija mišiće zadužene za ekspresiju lica.

Dugotrajni i postojani rezultati

Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (HIFU) kontrolirano se zagrijava tkivo na određenoj dubini unutar vaše kože gdje dolazi do pokretanja regeneracijskog procesa. Prvi rezultati kod većine klijenata uočavaju se neposredno nakon tretmana, a krajnji rezultat vidljiv je do tri mjeseca od tretmana.

Velika je prednost ovog tretmana što mu rezultati traju od jedne do dvije godine (ovisno o problematici koja se tretira), a u većini je slučajeva dovoljan samo jedan tretman.

 • Potpuna eliminacija bora na čelu
  Podizanje obrva za 3 – 4 mm
  Popravljanje i učvršćivanje podočnjaka te proširenih pora
  Podizanje obraza
  Ublažavanje i/ili potpuna eliminacija nazolabijalnih bora
  Zatezanje vrata
  Zatezanje i uklanjanje podbratka
  Zatezanje dekoltea

U Poliklinici Bagatin tretman izvode vrhunski liječnici, dermatolozi i kirurzi s odličnim poznavanjem anatomije lica koja je iznimno potrebna.

Cjelovit i individualan pristup svakom klijentu

Danas su neinvazivne opcije pomlađivanja raznolike i brojne te se nudi velik broj anti age tretmana koji zamjenjuju kirurške zahvate. U Poliklinici Bagatin bogatom paletom od više od 60 anti-age tretmana popravljamo teksturu, tonus i elastičnost kože, stimuliramo stanične mehanizme odgovorne za obnovu tkiva, smanjujemo pore, reduciramo hiperpigmentaciju, brišemo bore.

Kao veliki zagovornici cjelovitog pristupa, gotovo uvijek koristimo kombinaciju tretmana iz naše bogate ponude. Jer samo uz različite tehnologije i pristupe njezi kože lica, stvaramo idealan program te na taj način postižemo najbolje i, još važnije, dugotrajne rezultate. Stoga je preporuka prije svakog tretmana napraviti VISIA profesionalnu analiza kože lica, kojom se dobiva detaljan uvid u stanje i problematiku vaše kože. Najmodernija tehnologija omogućava definiranje idealne kombinacije tretmana za svakog pojedinog klijenta.

Poliklinika Bagatin – briga o klijentu na prvom mjestu

Utemeljena 1995. godine kao privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju, Poliklinika Bagatin danas je vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj, a svoje usluge pruža na čak dvije lokacije u Zagrebu. Uz pomoć stručnog i predanog medicinskog osoblja, može se pohvaliti reputacijom pružanja vrhunskih zdravstvenih i estetskih usluga svojim klijentima.

Poliklinika Bagatin je inovativna poliklinika koja spaja profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje i ljepotu, i sve to uz pomoć stručnih doktora iz čak sedamgrana specijalizacija i vrhunskim timom medicinskih kozmetologa, sestara i tehničara. Zadovoljstvo klijenata najmjerodavnije je za Polikliniku Bagatin, a krajnji cilj je pružanje cijenjenim klijentima trajno njegovanje i uslugu usmjerenu na rezultate s učinkovitošću bez premca.

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet-stranici http://www.poliklinikabagatin.hr/na Facebook stranici https://www.facebook.com/bagatinclinic/ ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.