Reese Witherspoon predstavila novu narukvicu za hrabrost tvrtke Avon

by | 11 ožujka, 2011
Tvrtka Avon obilježila je stogodišnjicu međunarodnog Dana žena predstavljanjem nove narukvice za hrabrost, još jednog u nizu proizvoda čijom kupovinom se sakupljaju sredstva za borbu protiv nasilja u obitelji. Nova narukvica, koju su juče predstavile Andrea Jung i Reese Witherspoon, dio je kolekcije Avon proizvoda za hrabrost čijom je kupovinom do sada sakupljeno preko 30 milijuna dolara za borbu protiv nasilja u obitelji u više od 50 zemalja.
 
Donacija od milijun dolara tvrtke Avon još jedan je dokaz snažne posvećenosti Avona borbi protiv nasilja u obitelj i globalne kampanje “Reci NE nasilju u obitelji”, koja je pokrenuta 2004. godine. Predsjednica kompanije Avon Andrea Jung i glumica Reese Witherspoon, globalna Avon ambasadorica i počasna predsjedavajuća Avon Fondacije za žene, početkom godine najavile su u okviru “Avon Believe World Tour”  donaciju od milijun dolara za borbu protiv nasilja u obitelji. Na svečanosti u Atlanti povodom 125 godina kompanije pokrenuta je “Avon Believe World Tour” koja će proslaviti nasljedstvo tvrtke i njenu misiju da osnaži žene obilaskom 16 gradova – Atlante, Dalasa, Los Angelesa, Londona, Istanbula, New Yorka, Chicaga, Mexico Cityja, Varšave, Moskve, Sao Paula, Buenos Airesa, Manile, Šangaja, New Delhija i Johannesburga.
“Svake godine u čast međunarodnog Dana žena Avon ponudi po jedan novi proizvod za hrabrost koji predstavlja konkretan način na koji žene i muškarci mogu da pomognu da se zaustavi razarajući utjecaj nasilja u obitelji”, izjavila je Andrea Jung. “Svi oni koji su od 2008. godine kupili Avon proizvode za hrabrost pomogli su da Avon donira više od 30 miliona dolara kao podršku za programe smanjenja nasilja u porodici u preko 50 zemalja”, dodala je gospođa Jung.
 
“Avon narukvica za hrabrost je jednostavan a efikasan način da se sakupe sredstva kako bi se smanjilo nasilje u obitlji. Kao žena i majka, pozivam vas da mi se priključite u ovoj posebnoj godišnjici međunarodnog Dana žena kako bismo zaustavili ovu epidemiju tako što ćemo nositi ove narukvice i poklanjati ih svojim prijateljima i članovima svojih obitelji”, izjavila je Reese Witherspoon. 
 
Nova narukvica za hrabrost pojaviće se u prodaji na jesen 2011. godine. Svi Avon proizvodi za hrabrost dostupni  su u svakoj Avon brošuri, a cjelokupna neto dobit od prodaje svih ovih proizvoda biće odvojena za programe kompanije Avon protiv nasilja u obitelji.

Tagovi: