Reese Witherspoon: Kako sam preboljela razvod braka

by | 9 prosinca, 2014

Glumica Reese Witherspoon otkrila je prilikom gostovanja u jednoj emisiji kako se osjećala dok je prolazila kroz najteži period u životu, razvod braka.

riz-viderspun-490x489

“Ležala sam na podu u kuhinji i neprestano plakala”, otkrila je Reese, koja se 2006. godine razvela od Ryana Phillippea nakon sedam godina braka.

“Sve sam preboljela jednog jutra kada sam se probudila i pomislila da se ne želim više tako osjećati. Morate pronaći svoj izlaz, nitko to neće napraviti umjesto vas“, rekla je Reese.

Nakon razvoda glumica je bila dvije godine u vezi s Jakeom Gyllenhaalom, a onda je sreću pronašla uz Jima Totha, za kojeg se udala 2011. godine. Sa sadašnjim suprugom Reese ima dvogodišnjeg sina Tennesseeja, dok iz braka s Phillippeom ima sina i kćer.

“Ne možete se nikome ispričavati zbog toga što ste ljudsko biće. Svi se ponekad osjećamo izgubljeno, slabo, tužno i očajno“, rekla je glumica i objasnila koliko teško joj je pao razvod od prvog supruga.

“Postoje stvari u životu s kojima sam se teško mirila, kao što je razvod. Ponekad je teško shvatiti kako je moguće da vam se to dogodilo. Ipak, ako ste napravili loš izbor, morate se suočiti s odgovornošću“, kaže Witherspoon.

Autor: Life Content
Foto: Sipa