Recite STOP suhoj koži s pomoćnicima iz Avènea

by | 24 siječnja, 2023

Čak i ako nemate suhu kožu, siječanj je ono vrijeme u godini kad nas, što zbog hladnoće, a što zbog suhoga zraka, muči zategnutost i lagani svrbež kože. Osnovni problem je nedostatak masnoća i vode, što kožu čini vrlo osjetljivom i suhom. Bazirani na Avène termalnoj izvorskoj vodi, svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima proizvodi koje ćemo vam predložiti poslužit će vam kao učinkoviti pomoćnik u rješavanju problema suhe kože.

TRIXERA NUTRITION LINIJA

Iako mislimo da ćemo tako bolje očistiti kožu, agresivni preparati za čišćenje loš su odabir. Oštećuju strukturu stanice i narušavaju funkciju barijere gornjeg sloja epiderme. TRIXERA NUTRITION nježno čisti, štiti i obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj kože. Uz to, može ga koristiti cijela obitelj, pa i dojenčad.

TRIXERA NUTRITION nutri-fluid mlijeko služi za svakodnevnu njegu osjetljive i suhe kože. Obnavlja, hrani i umiruje kožu, a svakodnevni život čini jednostavnijim. TRIXERA NUTRITION Nutri-fluid balzam namijenjen je svakodnevnoj hranjivoj njezi vrlo suhe kože cijele obitelji (dojenčad, djeca i odrasli).

COLD CREAM

Nezaobilazna krema koja njeguje, štiti i hrani vrlo suhu osjetljivu kožu lica i tijela beba, djece i odraslih je COLD CREAM KREMA. Nježnog i ugodnog mirisa, hrani, hidrira, štiti i umiruje suhu osjetljivu kožu ruku.

XERACALM A.D

XERACALM A.D linija za njegu razvijena je posebno za potrebe suhe i atopične kože. I-modulia®, glavna djelatna tvar proizvoda XeraCalm A.D, djeluje na tri načina: protiv neugodnog svrbeža, protiv eventualnih upala i protiv bakterijskih superinfekcija.

XERACALM A.D RELIPIDIRAJUĆA KREMA umiruje kožu, ublažava iritacije te intenzivno njeguje suhu i atopijskom dermatitisu sklonu kožu.

XERACALM A.D RELIPIDIRAJUĆI BALZAM intenzivna je njega za vrlo suhu, ispucalu i atopijskom dermatitisu sklonu kožu, obnavlja kožnu barijeru i hrani iscrpljenu kožu. XERACALM A.D RELIPIDIRAJUĆI KONCENTRAT predstavlja prvu pomoć kad se pojavi iznimno intenzivan lokalizirani svrbež na suhim područjima kože lica i na kapcima.

Ove, ali i ostale proizvode Eau Thermale Avène pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Akcija od 25 % na cijelu liniju za njegu suhe kože bit će u odabranim ljekarnama do kraja veljače.

Foto: PR