RAZLOZI ZBOG KOJIH loši frajeri uvijek pronađu dobre djevojke

by | 18 rujna, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Jedan nije spreman za vezu, jedan je spreman za vezu ali ne i monogamiju, jedan te navlačio par godina i oženio se nekom drugom… koji god tip lošeg frajera je u pitanju, ako takvi uvijek uspiju pronaći baš tebe, vrijeme je da se zapitaš je li problem stvarno u njima. Mi kažemo da nije, a znamo i zašto uvijek padneš na takve:

Bojiš se biti sama
Pa zbog straha od usamljenosti uvijek daješ šansu frajerima koji te nikako ne zaslužuju. Puno je zdravije biti sam nego u “vezi” s nekim tko te nimalo ne cijeni.

Voliš popravljati ljude
Jedno je dati šansu nekome tko nije savršen, a nešto sasvim drugo kontinuirano birati muškarce koje želiš popraviti jer im nešto nedostaje jer takvima često nedostaje i potreba da su dobri prema osobi kojoj je stalo do njih.

Imaš “sindrom ružnog pačeta”
I misliš da jednostavno ne zaslužuješ nekoga tko će biti dobar prema tebi i da ne možeš bolje od frajera koji ti samo nanosi bol.

Misliš da MORAŠ biti s nekim
Velik broj žena ulazi u vezu samo zato da ih se ne bi smatralo čudnima ili nepoželjnima. Ako ti je manje važno kakav je frajer, a puno važnije da imaš nekoga, u svoj život ćeš pustiti puno onih koje bi iz njega trebala izbaciti.

Strah te tražiti ono što zaslužuješ
Čak i ako znaš da zaslužuješ bolje, to ništa ne znači ako se bojiš inzistirati na tome. To je samo znak da ti nedostaje samopouzdanja, a kad dopuštaš drugima da te tretiraju loše, teško je da ćeš ga ikad i imati.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: INDEX.HR