Rad Zvonimira Franića pohvalila hair stilistica Leonarda DiCapria, Ben Afflecka i Ben Stillera!

by | 6 svibnja, 2016

Mladi Zvonimir Franić, omiljeni frizer Jelene Rozge, Nives Ivanković, Jelene Veljače i Antonije Stupar Jurkin, ovoga tjedna dobio je kompliment o kojem je samo mogao sanjati. Naime, odlučio je potpuno promijeniti image naše poznate glumice Nives Ivanković i za to dobio pohvalu od, ni više ni manje, hair stilistice Leonarda DiCapria, Ben Afflecka, Ben Stillera i mnogih drugih zvijezda – Natalie Bruschi.

Svaki frizer voli primati pohvale za svoj rad, ali kada pohvalu dobijete od drugog frizera, i to frizera Leonarda DiCapria, onda je to stvarno kompliment svjetskog razmjera. Iskreno, bio sam toliko oduševljen njenim komentarom da sam pet puta provjeravao da li dobro vidim“, kroz smijeh je objasnio mladi Franić.

Inače, Nives Ivanković je nakon dugo vremena promijenila boju i dužinu kose. Zvonimir ju je ošišao na moderni lob i posvijetlio joj kosu, te joj dao jedan potpuno novi izgled. To se iznimno svidjelo renomiranoj hair stilistici Natalii Bruschi te je ispod fotografije Nives i njene nove frizure na instagramu Salona Franić ostavila komentar „very cool“.

Američka vizažistica i hair stilistica Natalia Bruschi s godinama se usmjerila na muško friziranje, a na popisu klijenata zavidi joj sigurno veliki broj žena. Ben Affleck, Ben Stiller, Bradley Cooper, Johnny Depp, Edward Norton, Daniel Craig, Tom Brady, Liam Hemsworth, Jared Leto, Owen Wilson i Josh Duhamel samo su neki od njenih klijenata. Ryan Gosling, David Beckham, Patrick Dempsey, James Franco, Matthew McConaughey, Bill Clinton i Jack Nicholson neka su od imena čije frizure je stilizirala za naslovnice i editorijale časopisa GQ, Esquire, L’Uomo Vogue, Vogue, Details, Vanity Fair, W, Rolling Stone, Vman i In Style. Poznata je i po radu na filmovima kao što su Zoolander i Batman vs Superman.

Pohvala frizera ovakvog kalibra samo je dodatan vjetar u leđa mladom Franiću za njegov rad i trud te novootvoreni Salon Franić.