PUKLO PRIJATELJSTVO! Kanye West uvukao obitelj Jay Z-a u svađu

by | 22 kolovoza, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Čini se kako se nekoć najbolji prijatelji pretvaraju u najgore neprijatelje, teške riječi lete na sve strane

Jay-Z i Kanye West nekoć su bili veliki prijatelji, ali njihov se konflikt koji traje već neko vrijeme sada pretvorio u javnu svađu i optužbe. Reperi su nekad zajedno stvarali hitove i intenzivno se družili, ali ljubav je pukla kada je problematični Kanye počeo javno prozivati Jaya. Jay Z je u razgovoru za strane medije rekao kako je bio spreman oprostiti grube riječi i optužbe od strane Westa, ali uplitanje supruge Beyoncé i djece u njihovu svađu nikako ne može tolerirati.

Kontroverzni reper Kanye je tijekom jednog od svojih koncerata brutalno iskritizirao kraljicu Beyoncé zbog spota, a nije zaboravio baciti i par kritika na račun nekadašnjeg prijatelja. “Zovi me, svrati do mene, povedi i djecu. Znam da imaš ubojice, ne moraš ih slati, možeš me i nazvati”, poručio je Kanye Jayu. Od tada je prošlo dosta vremena, a njih dvojica se nisu sreli i izgladili odnose.

“I prije smo se svađali, ali nikada do sada nismo dozvolili da prođe ovoliko vremena, a da se ne pomirimo. Imali smo broje nesuglasice, ali to je dio naših karaktera. To sam uvijek volio kod njega, činjenicu da je iskren i da će uvijek reći ono što misli. Čak i kada nije bio u pravu, uvijek smo razgovarali”, rekao je Jay Z.

Ono što je prelilo čašu bilo je uvlačenje obitelji u svađu. “Sada je u cijelu stvar uvukao moju ženu i djecu. To se ne radi, ne uvlači se obitelj u takve stvari. To je nešto preko čega ja ne mogu prijeći”, zaključio je Jay Z. Za sada još uvijek nema odgovora od strane Westa, koji je i prije kritizirao Beyoncé jer se ne želi družiti s njegovom suprugom Kim Kardashian.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: STORY.HR