Stgao je prvi Biologique Recherche tonirani serum za njegu kože

by | 19 veljače, 2020

Nakon tri godine istraživanja, Biologique Recherche s ponosom predstavlja svoj prvi tonirani serum za njegu kože: savršenu kombinaciju učinkovitosti njege kože i idealnu prilagođenost tenu. Sérum de Teint ujednačava kožu pružajući prirodnu pokrivenost, a istovremeno koži omogućuje disati. Zahvaljujući svom dugotrajnom hidratacijskom djelovanju, epidermi pruža ugodan osjećaj tijekom cijelog dana. Kao rezultat toga, ten postaje blistaviji i zrači „zdravim sjajem“.

VIŠE OD TONIRANOG SERUMA, ISTINSKA ZAŠTITA KOŽE

Sérum de Teint dolazi u pet različitih nijansi, a svaka sadrži preciznu kombinaciju pigmenata čime se stvara idealna toniranost za svaki ten kože. S pet različitih nijansi, klijenti mogu odabrati pravi proizvod prilagođen godišnjem dobu i promjenama njihovog tena.

Štoviše, djelovanje seruma usmjereno je na tri glavna problema koja se odnose na zaštitu kože:

popravlja oštećenja uzrokovana onečišćenjem kojem nas izlaže naš način života

hidratizira kožu kako bi ona maksimalno očuvala svoju funkciju barijere

ujednačava ten i pruža dugotrajnost za optimalni rezultat

Aktivni sastojci za fotozaštitu i protiv onečišćenja pomoći će stvaranju „štita“ na površini kože od čestica gradskog zagađenja i slobodnih radikala izazvanih sunčevim zračenjem (UV zrake, plava svjetlost, infracrveno zračenje). Koža je trajno hidrirana i zaštićena od štetnih vanjskih čimbenika.

BOGATA MJEŠAVINA AKTIVNIH SASTOJAKA ZA ZAŠTITU KOŽE

Zahvaljujući svojim brojnim aktivnim sastojcima, Sérums de Teint učinkovito djeluju protiv onečišćenja i na ujednačavanju tena:

ZAŠTITNA PLATFORMA

Ekstrakt cvjetova leptirova grma

Polisaharid protiv onečišćenja na koži stvara barijeru koja je štiti od tri vrste onečišćenja: atmosferskog, UV i kućnog (kemikalije).

HIDRATACIJSKA PLATFORMA

Ulje sjemenki indijske smokve

PLATFORMA ZA UJEDNAČAVANJE

Filmogeno sredstvo djeluje na površini epiderme jačanjem hidrolipidnog filma, ograničavajući tako isparavanje vode, a pritom koži omogućuje da diše. Filmogeno sredstvo ispunjava mikropukotine koje nastaju između stanica u površinskim slojevima epiderme i pomaže postizanju glatkog i ujednačenog tena.

VIŠESTRUKE PREDNOSTI

Sérum de Teint nanosi se na završetku rutinske njege kože i pruža joj višestruke prednosti:

dugotrajno hidratizira kožu

ujednačava i smanjuje nesavršenosti

omogućuje koži da diše

pruža prirodnu pokrivenost

nemasno i nekomedogeno

PREPORUKE ZA UPORABU:

Kod kuće: bilo da ga nanosite vrhovima prstiju ili kistom, serum utapkajte na čistu i suhu kožu (čelo, nos, obraze, bradu) nakon vaše uobičajene njege kože. Pažljivo razmažite od sredine prema van, na licu, vratu i dekolteu, za prirodan završni rezultat.

VELIČINA: maloprodajna staklena bočica od 30 ml

O BIOLOGIQUE RECHERCHE

Za više od 40 godina, jedinstvena metodologija Biologique Recherche postigla je veliki ugled zahvaljujući nevjerojatnoj učinkovitosti temeljenoj na kliničkom pristupu njezi kože koja daje neposredne i dugotrajne rezultate.

U kombinaciji s visoko prilagođenim protokolima njege i preciznim postupcima koji obnavljaju epidermu, bogata linija proizvoda za njegu kože Biologique Recherche sadrži visoke koncentracije biljnih, morskih i bioloških aktivnih sastojaka formuliranih hladnim postupcima u vlastitom laboratoriju u Francuskoj.

Biologique Recherche je u više od 85 zemalja istaknuti partner ekskluzivnih medicinskih i dnevnih spa te najprestižnijih svjetskih luksuznih hotelskih spa. Ekskluzivni salon, Ambassade de la beauté, nalazi se na Avenue des Champs-Elysées 32 u Parizu.