Prvi pravi obiteljski gadget

by | 22 veljače, 2016

Tvrtka Logitech je danas najavila Logitech bežičnu touch tipkovnicu K400 Plus kojom se omogućuje udobno kontroliranje računalnog zaslona na televizoru. K400 plus tipkovnica ima bežični raspon od 10 metara i integrirani touchpad, a savršen je dodatak za streaming filmova, TV emisija, glazbe ili drugih zabavnih sadržaja na vašem računalu iz udobnosti naslonjača.

“Dnevni boravak je mjesto gdje se opuštamo, zabavljamo i družimo s prijateljima i obitelji”, izjavila je Charlotte Johs, potpredsjednica odjela za računalnu periferiju u Logitechu. “Logitech bežična tipkovnica K400 plus olakšat će vam povezivanje računala s TV-om i brže pretraživanje internetskog sadržaja.”

Nadograđujući se mogućnostima na već popularnu Logitech bežičnu touch tipkovnicu K400, K400 plus ima odgovarajući integrirani touchpad s podesivim upravljačem kontrola, što je čini kompaktnim uređajem koji u jednom donosi tipkovnicu i miša. Pripadajuće tipke omogućuju jednostavan pristup kontrolama glasnoće i navigaciji izbornika, a intuitivne tipke sa strelicama pomoći će vam da brže izaberete zabavni sadržaj iz internetske ponude.

Dizajnirana za moderne dnevni boravak, Logitech bežićna touch tipkovnica K400 plus je elegantnog dizajna i neutralno sive boje, što ju čini idealnom za svakoga. Baterije traju do 18 mjeseci i osiguravaju beskrajne sate zabave.