“Lovci na filmove” ekskluzivno za LJ&Z predviđaju sve o Oscarima!

by | 4 veljače, 2016
FOTO: Guliver/Getty images

FOTO: Guliver/Getty images

“Lovci na filmove” je prvi balkanski filmski podcast. Komentatori podcasta su amaterski filmaš Zoran Radovanov, te filmski kritičar i kolumnist Mario Levarda. Podcast obrađuje najnovije vijesti iz svijeta suvremenog holivudskog filma, ali i šire.
„Podcast „Lovci na filmove“ pokrenuo sam zajedno sa svojim prijateljem Zoranom inspiriran desecima online komentatora s područja Sjeverne Amerike. Za film kao tematiku podcasta odlučili smo se zato što smo obojica strastveni obožavatelji sedme umjetnosti te smo svoje stavove htjeli izraziti na što „jednostavnijoj“ platformi i to na što kreativniji način. Naš podcast jedan je od prvih, ako ne i prvi s područja Balkana koji obrađuje tematiku filma na domaćem jeziku. Ideja nam je na što jednostavniji i interaktivniji način raspravljati o filmskim hitovima i trendovima te tako dodatno približiti film u cijelosti našem prosječnom slušatelju“, izjavio je Mario Levarda.

U devetoj epizodi prvog balkanskog filmskog podcasta “Lovci na filmove”, filmski komentatori Zoran Radovanov i Mario Levarda raspravljaju o potencijalnim dobitnicima Oscara. U ovoj epizodi imat ćete priliku čuti njihova predviđanja tko bi mogli biti potencijalni ovogodišnji dobitnici zlatnog kipića u ključnim kategorijama najveće filmske nagrade na svijetu ali i dodatne pikanterije iz svijeta filma.
GLASOVI: Zoran Radovanov i Mario Levarda
GLAZBA: Ivan Benović i Zoran Radovanov
SLUŽBENA FOTOGRAFIJA: Novica Milivojević
Dečke podcasta možete pratiti i na Facebook straniciTwitter stranici.