Što o muškarcima možemo otkriti na temelju izgleda njihovih prstiju?

by | 21 svibnja, 2020

O muškarcima možete puno reći gledajući njihove prste. Neki vjeruju da prste možete čitati onako kako biste čitali dlan – što je prst jači, to je jača karakteristika, kako piše Your Tango.

https://youtu.be/9PYHxfrYMOc

Na primjer, ako je vaš palac snažan, bit ćete uspješni, a ako je vaš prstenjak jak, vrlo ste kreativni i volite biti u središtu pozornosti.

Ovih pet stvari možete otkriti o muškarcu gledajući i “čitajući” njegove prste:

1. Veličina njegovog spolovila: Kažu da možete odrediti veličinu njegovog spolovila prema njegovim prstima – posebno po njegovom kažiprstu. Duljina njegovog kažiprsta odgovara veličini njegovog penisa.

2. Muškost njegova lica: Postoji i jednostavniji način, a to je da direktno pogledate muškarcu u licu, ali ako se želite dodatno uvjeriti to možete i učiniti pomoću njegovih prstiju.

Odnos između muškog kažiprsta i prstenjaka (koji se naziva 2D: 4D omjer) može ukazivati ​​na muževnost njegovih crta lica. Što je veća razlika u 2D: 4D omjeru, to je više muževan.

3. Njegova seksualna orijentacija: Gay muškarci i žene navodno imaju manju razliku u omjeru veličine prstiju u odnosu na heteroseksualne muškarce ili žene, što implicira da seksualna orijentacija može biti određena prije rođenja.

4. Njegova reakcija na antitumorske lijekove: Ako su vam ruke ravnomjerno oblikovane, tada navodno možete odgovoriti bolje od onih s neravnomjernim rukama na antitumorske lijekove, posebno one koji se koriste u liječenju raka prostate.

5. Ako postoje naznake krutosti aorte: Krutost arterija jedan je od najranijih manifestacija nepovoljnih i funkcionalnih promjena unutar stjenke žile.

IZVOR: 24SATA.HR

Photo by Edward Cisneros on Unsplash

Tagovi: