Prsluk lako možete uklopiti u jesenski outfit. Pronašli smo najljepše primjerke

by | 2 rujna, 2023
prsluk od odijela kombinacije

Prsluk od odijela klasičan je i trendi komad odjeće koji je obilježio ovu ljetnu sezonu, a sasvim sigurno će se zadržati na modnoj sceni duže vrijeme.

Povezivanje poslovnog i casual stila odijevanja postalo je sve učestalije, a prsluk od odijela postaje ključni element koji pruža dozu urbane elegancije različitim kombinacijama.

Prsluk od odijela također je idealan za casual kombinacije koje se ističu decentnom elegancijom te uz košulje kratkih rukava ili lagane majice. Ono što ga čini toliko posebnim jest njegova sposobnost da se uklopi u različite modne kombinacije, a možete ga nositi na poslu kao zamjenu za sako (blejzer) u opuštenom poslovnom okruženju.

Super će izgledati sa širokim ili cargo hlačama te tako dodati dozu ležernosti i trendi estetike vašem stilu.

Investicija u prsluk defnitivno je isplativa jer se može nositi u raznim prilikama, a to su prepoznali i trendseteri i modni znalci.

Pročitajte: Stilski trikovi koji će vam dobro doći ako imate široke bokove 

U svakom slučaju, prsluk od odijela nije samo dodatak garderobi – on je modni izričaj koji simbolizira vašu vještinu kombiniranja klasičnog i modernog, formalnog i casual te isticanja personaliziranog stila.

Odabrali smo nekoliko outfita u koje možete zaviriti za dobivanje inspiracije kako nositi prsluk, ali i gdje ga kupiti!

Pročitajte: Mango ima još jednu viralnu haljinu koju, čini se, svi nose 

Foto: Instagram, Zara, Mango, naslovna: @whatgigiwears, @mariafrubies