Provedite vikend u prekrasnoj oazi blizu Zagreba i napunite baterije pomoću joge i meditacije

by | 25 veljače, 2021

Ako ste primijetili da vam u posljednje vrijeme treba puno više vremena za brigu o sebi, morate znati da niste jedini. Restrikcije i posljedice pandemije iz gotovo svih ljudi izvlače nagomilanu nervozu.

Svi želimo normalnija druženja, svi želimo putovanja bez testova, svi želimo gužve i zagrljaje s najdražim ljudima. Svi želimo sjesti u najdraži kafić i bez straha popiti omiljeno piće. No realnost je nešto drukčija, a strpljenje ćemo morati pronaći ili ga vratiti baveći se aktivnostima od kojih rastemo i punimo se. Upravo takve aktivnosti možete pronaći u prekrasnoj oazi zvanoj Ekodrom Estate, koja se nalazi na samo sat vremena vožnje od Zagreba. Joga, druženje, vježbanje, mantranje i meditiranje samo su neke od aktivnosti koje će vam pomoći da napunite baterije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ekodrom Estate (@ekodromestate)

“Radionica će biti korisna praktičarima svih stilova joge i dobrodošli su svi, neovisno o predznanju! Yin joga je polagan i revitalizirajuć stil joge, nastao pod utjecajem taoističke filozofije, budističkih tehnika meditacije i klasične hatha joge, kojima se jača svijest o tijelu na dubok i suptilan način. Yin joga je stil u kojem polagano i s punom pažnjom ulazimo u asane i zadržavamo ih dugo – pet minuta ili duže – i zbog toga nam dozvoljava da zaronimo u duboke slojeve našeg bića”, objasnio je na svom Instagramu Andrija Bosanac Schroetter, jedan od voditelja radionice i instruktor Yin Yoge. Radionica će se održati od 19. do 21. ožujka, a detalje možete pronaći na Facebooku.

Foto: Ekodrom Estate/Instagram