PRONAĐITE JEFTINE LETOVE u 60 sekundi

by | 27 kolovoza, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Zvuči gotovo predobro da bi bilo istinito, ali jeftini letovi doista postoje. Otkrivamo vam neke trikove do kojih smo došli nakon dosta pretraživanja po internetu kako vi ne biste morali.

Kupite kartu utorkom, srijedom ili subotom
Možda ste čuli da rezervacija na određene datume znači i različite troškove leta. Zapravo, postoji neka logika iza cijele stvari. Zbog poslovnih putnika, karte su značajno skuplje ponedjeljkom. Ali zrakoplovni prijevoznici pokušavaju privući i ljubitelje odmora pa su ponude najpovoljnije utorkom, srijedom i subotom. Ako ćete spasiti nekoliko kuna, vrijedi upotrijebiti dodatni dan za odmor, zar ne?

Izbjegavajte poslijepodnevne letove
Potražnja karata veća je i za poslijepodnevne letove, kada je većini najudobnije za putovati, pa je puno bolje rezervirati kartu u neuobičajeno vrijeme.

Dobro organizirajte vrijeme
Potrudite se rezervirati letove šest tjedana unaprijed, to je optimalno vrijeme ako želite uštedjeti na putovanju.

Odvojene rezervacije
Ako krenete s jednom ili više osoba, rezervirajte svaku kartu pojedinačno. Ako zajedno rezervirate kartu, obje karte moraju biti iste cijene. Postoji mogućnost da kartu platite manje ako ih rezervirate pojedinačno. Vrijedno pokušaja!

Iskoristite pogodnosti raznih aranžmana
Kao i u svakom potrošačkom scenariju, kupnja većih količina osigurava niže cijene. Isto vrijedi i za putovanja. Ako nemate smještaj, osiguran prijevoz i slično, raspitajte se o aranžmanima koje nude razne agencije.

Primajte obavijesti o akcijama i pratite ih na socijalnim mrežama
Priključite se na mailing liste raznih kompanija i pratite ih na svim socijalnim mrežama koje imate. Lakše je nego provesti sate tražeći jedva vidljive obavijesti na više web-stranica.