PokloniMe vam daruje nezaboravno Valentinovo

by | 2 veljače, 2018

Osim debelih vesta i udobnih šalova, u veljači nas, više nego u bilo koje doba godine, griju poljupci osobe koju volimo. Zagrlite se ispod omiljene dekice i u samo nekoliko klikova mišem odaberite idealan poklon za Valentinovo – najtopliji blagdan od svih.

Znate li da je najstarija čestitka za Valentinovo poslana još u 15. stoljeću? I dalje se svake godine datuma 14. 2. pošalje oko milijardu čestitaka, a djevojke i žene diljem svijeta na Valentinovo zajedno dobiju oko 50 milijuna ruža. Uz klasično cvijeće, poklonite osobi koju volite i nešto WOW i originalno.

PokloniMe.hr je prvi hrvatski webshop za iskustvene i personalizirane poklone za svaku prigodu, ukus, spol, dob i džep. Na adresi www.poklonime.hr možete pronaći više od 600 romantičnih poklona koje u atraktivnoj, besplatnoj i personaliziranoj ambalaži ili putem e-mail vaučera možete pokloniti svojoj ljubavi.

Donosimo vam TOP ideje za Valentinovo, koji će grijati srce vaše voljene osobe cijelu godinu:

1. Nazovi zvijezdu na nebu nečijim imenom

Sama činjenica da voljenoj osobi želite skinuti zvijezdu s neba lansira ovaj poklon u sam vrh romantičnih poklona. Nazovite zvijezdu na nebu njezinim ili njegovim imenom i neka vaša ljubav treperi na nebu zauvijek.

2. Personalizirane čokolade

S čokoladom nema pogreške! ? Ljubav je sama po sebi slatka, ali još je slađa ako voljenoj osobi darujete personaliziranu čokoladu s vašom osobnom porukom i slikom po želji. Sigurni smo da ste već smisliti idealnu poruku ili stihove.

3. Kugla sa srcima i vašom fotografijom

Ovo je doista poklon od srca. Vašu najdražu zajedničku fotografiju stavite u okvir u obliku srca ispunjen s puno malih srca i uživajte zajedno, zavijek spojeni.

4. Najbolji poklon ste vi

Sladak i seksi poklon. Mi smo uvjereni da ste najbolji poklon – baš vi sami. Stoga se zapakirajte u ovu prekrasnu satensku mašnu i priuštite boljoj polovici nezaboravno odmatanje.


5. Zaljubljene jastučnice

Nema ništa ljepšeg nego probuditi se ili zaspati u naručju voljene osobe. Konzumirajte ove zaljubljene jastučnice najmanje dva puta dnevno i jamčimo vam sretan san i još sretnije buđenje.

6. Stol za dvoje

Darujte svom omiljenom gurmanu ili gurmanici poklon kutiju s preko 70 pomno odabranih “grešnih” gastro lokacija od kojih može odabrati jednu po želji. Uslast!


7. Personalizirani viski i stalci

Najdražem muškarcu u svom životu darujte najbolji viski na svijetu s vašom osobnom porukom na originalnoj etiketi i njegovu oduševljenju neće biti kraja. Za još bolji dojam viski možete darovati u dizajnerskom stalku napravljenom prema osobnosti slavljenika.

8. Moja parcela na Mjesecu

“Volim te do Mjeseca i natrag” ne mora više biti samo fraza. Poklonite svojoj ljubavi vlastitu parcelu na Mjesecu i dokažite da ispunjavate svoja obećanja.

Želimo vam sretno Valentinovo i da vas ovu hladnu zimu grije iskrena ljubav! 

POKLON ZA VAS!

Poklonime.hr za jedan sretan par pripremio je zanimljiv poklon kojim ćete začiniti ovogodišnji Dan zaljubljenih. Naime, imate priliku osvojiti seksi igricu “50 dana sexy igrica” inspiriranu knjigom “50 nijansi sive”! (Više detalja o poklonu doznajte na http://www.poklonime.hr/poklon/50-dana-sexy-igrica-igra-za-par-inspirirana-knjigom-50-nijansi-sive/652/)

Što vam je činiti?

  1. Za ovu nagradu možete se natjecati na našem Instagram ili Facebook profilu. Sve što trebate napraviti jest ispod objave ove nagradne igre na našem FB ili Instagram profilu tagirajte dvije prijateljice koje su obožavateljice knjige ili filma “50 nijansi sive”.

  2. Obavezno lajkajte naš Instagram/Facebook profil te Instagram/Facebook Poklonime.

  3. Sretna dobitnica odabrana putem sustava Random.org osvojit će ovaj atraktivan poklon tvrtke PokloniMe, a dvije prijateljice koje je tagirala osvojit će beauty poklon iznenađenja.

Sretnu dobitnicu objavit ćemo u petak 9. veljače na portalu Ljepota&Zdravlje. Sretno!