Proljetna svježina u novim Guerlain parfemima

by | 2 ožujka, 2016

U ožujku stižu tri fantastična noviteta iz kuće Guerlain: parfemi Promenade des Anglais, Pera Granita i serum Orchidée Impériale.

naslovna2

Prvi mirisni novitet iz najpoznatije linije parfema kuće Guerlain, Aqua Allegoria, ovog proljeća dolazi u bočici Pere Granite, parfema koji će svojim notama kalabrijskog bergamota, začinjenim aromatičnim tonovima grejpa, limuna i zelene kruške i svježinom ruže, koja će ove godine oživjeti novom popularnošću, proljetne dane učiniti još lepršavijima.

Pera Granita

S druge strane, Promenade des Anglais, novitet iz linije Les Parisiennes, odvest će nas na obalu francuske rivijere i poznato šetalište u Nici. Arome firentinskog bijelog irisa u duetu sa sočnom smokvom, vetiverom, vanilijom i suptilnim tonovima ljubičice pomoći će u oslikavanju atmosfere Azurne obale.

Promenade des Anglais

Treći novitet također se može pohvaliti cvjetnim aromama proljeća, međutim, riječ je o njegujućem serumu za područje oko očiju. Glavni je nositelj kompozicije Orchidée Impériale, razumljivo, ekstrakt orhideje koji će biti idealan saveznik u borbi s tamnim kolutovima oko očiju i licu će pružiti sjaj i svježinu, koja mu je nakon tmurnih i hladnih zimskih dana prijeko potrebna. Svi se noviteti očekuju na policama drogerija tijekom ožujka.

Orchidée Impériale

Izvor: buro24/7.hr
Foto: Promo