


Sastojci:
- 2 vezice rotkvica
- 4 jaja
- 200 g šunke
- 1 mladi luk
- 200 g cherry rajčice
- 1 zelena salata
- 1/2 dl maslinovog ulja
- 1 žlica šećera
- mješavina začina
- ocat po želji
Način pripreme:
1. Rotkvice i mladi luk očistiti i narezati na kolutove, šunku narezati na trake.
2. Cherry rajčice oprati i prepoloviti, zelenu salatu očistiti i narezati na trake.
3. Jaja skuhati, a potom ih oljuštiti i narezati na četvrtine.
4. U većoj posudi pomiješati rotkvice, mladi luk, zelenu salatu, šunku i cherry rajčice, te polako promiješati.
5. Posebno pomiješati maslinovo ulje, malo octa po želji, šećer i mješavinu začina i preliti preko salate. Polako promiješati i poslagati skuhana jaja.
Izvor: Dobra hrana



