Produžite trajanje svoje manikure uz samo jedan trik

Jednostavno i efikasno

by | 28 siječnja, 2022

Ako još uvijek nemate trajni lak na noktima, nego lakirate nokte u kućnom izdanju, ovo je trik koji će svakako jako dobro poslužiti baš vama, a trikova kada je beauty u pitanju – nikad dosta.

I koliko god da puta saznale kako efikasno odstraniti mrlju od ruža, produžiti trajnost ruža ili pravilno iscrtati usne ili obrve, ovo je jedan od onih trikova koji trebamo nekoliko puta ponoviti kako bi nam ušao u glavu. Riječ je o laku za nokte kojem možete za duplo produžiti trajnost uz samo jednu adaptaciju u vašoj manikuri. Vjerujemo da ste već naučiti da rašpati nokte smijete samo u jednu stranu, tretirati zanoktice morate na bilo koji drugi način osim da ih grizete i koristite podlak i nadlak koji će vam čuvati ploču nokte, no pazite li koji odstranjivač laka za nokte koristite?

Kako god da ga koristite, bilo da natapate nokte, skidate kratko vaticom ili nešto treće, kvalitetni odabit odstranjivača produžit će i trajanje vaše manikure. Bez obzira na to što možda trenutno imate čiste nokte, bez ikakvog laka, kao pripremu nokatne ploče za lak prebrišite ju odstranjivačem (koji se posavjetujte s vašom manikerkom), pa tek onda nanesite podlak, odnosno bazni lak. Tako će vam svaka manikura trajati duže, a vaši nokti biti će neoštećeni.

Inspiracije za manikure možete pogledati ovdje. 

Foto: Bogdan Kovenkin via Getty Images