PRODALA JE UNUKE! Kris Jenner osmislila program kojim svako novo dijete u obitelji im donosi milijune dolara

by | 14 veljače, 2018
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Glava obitelji Kardashian-Jenner, mama Kris Jenner, nego je osmislila strategiju kako brendirati potomke i dodatno zaraditi, o kojoj je raspravila i sa svojim kćerima.

Posljednja prinova u klan Kardashian-Jenner stigla je 1. veljače. Kylie Jenner (20) svoju je kćer još prije rođenja opskrbila ružičastim haljinicama za koje je, šuška se, ‘iskeširala’ 400 kuna po komadu. Najmlađa članica klana ‘teška’ je gotovo 300 milijuna kuna, a veći dio prihoda inkasira od svoje linije proizvoda Kylie Cosmetics.

Osim Kylie, bebu su dobili i Kim Kardashian (37) i Kanye West (40). Surogat-majka sredinom siječnja rodila im je kćer Chicago. Par ima dvogodišnjeg sina Sainta i četverogodišnju kćer North, a Kim je već izrazila želju za još jednim djetetom.

Khloe Kardashian (33) s košarkašem Tristanom Thompsonom (26) čeka prvo dijete, a šuška se da je u sedmome mjesecu trudnoće.

Glava klana Kardashian-Jenner, mama Kris Jenner (62), već je osmislila strategiju kako brendirati svoje potomke i dodatno zaraditi, o kojoj je raspravila i sa svojim kćerima.

Navodno im je najteže odlučiti hoće li ih brendirati sve zajedno ili svakog posebno. Khloe, kaže izvor, ne želi da njezina beba bude izložena javnosti pa se protivi ideji, dok je Rob Kardashian (30) nezadovoljan jer njegova kći Dream (1), koju ima s Blac Chynom (29), nije uključenja u marketinšku strategiju.

IZVOR: 24SATA.HR