PRIPREMITE SE DOZNATI koliko je Lady Gaga zaradila nastupajući na Super Bowlu!

by | 9 veljače, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Lady Gaga animated GIF

Lady Gaga održala je jedan od najboljih (ako ne i najbolji) nastupa u karijeri u nedjelju na Super Bowlu. Čestitke su joj pristizale sa svih strana, a osim fanova, to su napravile i mnogobrojne zvijezde.

Pjevačica ima puno razloga za trljati ruke, a jedan od njih je i novčana dobit. Međutim, varate se ako mislite da je u tome njezin honorar za nastup. Naime, kako prenosi stranica Money, honorar Lady Gage je ravnih 0 (nula) dolara. Da, dobro ste pročitali.

NFL predstavnik za medije potvrdio je ovu informaciju za CNBC. Ipak, nema razloga za plakanje. Pjevači nastupom u Super Bowlu profitiraju na razne načine. Za početak, njihov nastup gledaju milijuni gledatelja diljem svijeta, a glavni sponzor Pepsi tijekom cijele sezone eksponira izvođače.

Osim toga, Lady Gaga se može pohvaliti da je prodaja njezinih pjesama i albuma porasla za više od 1000 posto, kako prenosi “Billboard”.

Usporedbe radi, dan prije prodala je 15 000 kopija albuma i pjesama, a nakon nastupa na Super Bowlu impresivnih 150 000.

Tog dana najprodavaniji singl bio je “Million Reasons” koji je skinut 45 000 puta, što je gotovo 900 posto više u usporedbi s danom prije.

Zanimljivo je i to što je upravo ta pjesma s albuma “Joanne” zabilježila najuspješniji tjedan od izlaska zahvaljujući upravo tom danu.

NFL animated GIF

IZVOR: MTV.COM.HR