49-godišnja Drew Barrymore izgleda dva desetljeće mlađe zahvaljujući ovom primeru i puderu

by | 17 lipnja, 2024
drew barrymore makeover

Drew Barrymore i Charlotte Tilbury kopirali su glumičin make-up look iz 2000-ih koristeći proizvode u koje se zaklinju današnji kupci. Dva su nam proizvoda posebno zapela za oko.

Drew Barrymore poznata je po svom bistavom tenu i često svojim obožavateljima na društvenim mrežama dijeli svoju holističku rutinu njege, kao i svoje omiljene kozmetičke proizvode. No nedavno je otišla korak dalje i našminkala se identično jedanom od svojih tipičnih grunge-glam lookova iz 2000. godine.

Za zadaću putovanja kroz vrijeme odvažili su se beauty pomoćnici slavnog brenda Charlotte Tilbury. Par sati kasnije, nude usne, metalik sjenilo, smokey-eyes i raskuštrani valovi transportirali su glumicu 24 godine u prošlost. Uspoređujući dvije slike, čini nam se da je vrijeme stalo i da 49-godišnjakinja nije ostarila ni dana.

drew barrymore

Naravno, doznali smo glavnu vizažističku tajnu. Za stvaranje njezinog besprijekornog tena korišten je UV Flawless Poreless Primer za pripremu kože i tekući puder Beautiful Skin Foundation koji su, kako brend tvrdi dali Barrymore ujednačenu podlogu i blistav ten.

UV Flawless Poreless Prime, Charlotte Tilbury

Primer, formuliran sa zaštitnim faktorom 50, ima sposobnost vizualnog zamućivanja pora i zadržavanja šminke satima postojanom dok istodobno pruža hidratantni sjaj. Neki kupci primer koriste samostalno, dok ga drugi, za još bolji efekt, sparuju sa spomenutim tekućim puderom.

drew barrymore makeover

Beautiful Skin Foundation, Charlotte Tilbury

Ovaj tekući puder slovi kao omiljeni proizvod holivudskih zvijezda, uključujući Sarah Jessicu Parker i Sofíju Vergaru. Obožavan je zbog njegove hidratantne formule koja koži daje blistavi sjaj i teksture koja na prirodan način prikriva nesaršenosti bez da se taloži u linije i bore.

drew barrymore makeover

Pročitajte:

Foto: Jamie McCarthy/Staff, Getty Images Entertainment via Getty Images; Instagram @drewbarrymore; PR