Prekrasne majice dolaze s Alduk potpisom

by | 9 rujna, 2021
alduk

Domaći dizajneri sve više oduševljavaju svojim kreacijama, a sada nam je za oko zapeo Alduk i njegove nove kreacije. Na web-stranici Alduk možete pronaći Ready-to-Wear redovnu kolekciju koja je dostupna u salonu svake sezone, a sastoji se većinom od haljina – kratkih, koktel i večernji, ali i suknja te jakni i majica. Za buduće mladenke tu je kolekcija Alduk Bridal, linija koja je uvedena 2013. godine, a ne pretjerujemo kad kažemo da su ove vjenčanice san snova svake žene – profinjene, originalne, senzualne, ženstvene. Svaka je izrađena posebno i u dogovoru s mladenkom.

U Izlogu je uvijek dostupna najnovija kolekcija, i upravo to nas je sada očaralo. Majice predimenzioniranog kroja s mašnom na vezanje, lagane i prozračne idealne su za svakodnevne prilike, ali i one svečanije. Isto tako i top – nabrani, lepršavi u mint zelenom tonu ili crvenoj boji, pamučna majica “wrap” kroja na preklop bez bočnih šavova s minimalističkim dizajnom, dostupna u tri boje i, ono najbolje – nosiva na nekoliko načina.

Za jesen će biti savršena majica dugih rukava od felpe minimalističkog dizajna s istaknutim štikanjem natpisa Smile i Alduk – klasični komad nosiv sezonama.

alduk

Alduk ljetna majica predimenzionirana kroja 450,00kn

 

Alduk Brokat majica 900,00kn

Alduk crveni top 450,00kn

Alduk mint top 450,00kn

Alduk Petrolej majica 450,00kn

Alduk pletena majica dugih rukava od melange viskoznog pletiva 1.000,00kn

Alduk Puder majica 450,00kn

Alduk Sivi Smile Sweater 550,00kn

Izvor i foto: Alduk.hr