Prekrasna limitirana kolekcija blagdanskog nakita by Lana & Love x MagMe

by | 9 prosinca, 2019

U suradnji s domaćim brendom minimalističkog nakita Lana & Love, lifestyle portal MagMe odlučio je začiniti blagdane i lansirati posebnu kolekciju nakita. Radi se o limited edition božićnoj kolekciji koja je na istom mjestu spojila boje i minimalizam.

U kolekciji se najvećim dijelom mogu pronaći naušnice za sve dijelove uha, a koje se mogu kombinirati jedne s drugima. Upravo iz tog razloga kupuju se na komad, a ne u paru. Osim naušnica, možete birati i između lančića i narukvica. S obzirom na modularnost kolekcije, odnosno mogućnosti kombiniranja svega sa svačim, ovi komadi idealni su blagdanski darovi kojima ćete razveseliti prijateljicu, sestru, mamu ili pak kolegicu. Sav nakit ručni je rad izrađen od sreba s pozlatom.

„Željeli smo kroz nakit pokazati kakvu estetiku njegujemo, što volimo te kako vidimo današnje trendove. Zato je zapravo bilo potpuno razumljivo svoje snage spojiti upravo s brendom Lana & Love s obzirom na to da upravo ovaj brend predstavlja estetiku koju mi obožavamo“, rekla je vlasnica lifestyle portala MagMe Rita Rumora.

Lana Klipa, vlasnica brenda Lana & Love, rekla je da je kolekcija u začetku bila zamišljena mnogo manjom, no kako su se komadi krenuli raditi, tako su se i ideje s obje strane nastavile nizati, tako da kolekcija danas ima 26 komada. Za prekrasne fotografije same kolekcije zaslužan je već dobro poznati duo Senja Vild i Franjo Matković.

Kolekciju ćete moći nabaviti u Lana & Love dućanu u Maloj ulici 1 ili na njihovom službenom webshopu, a bit će dostupna do Badnjaka. Zato požurite!

Cijelu kolekciju možete pogledati i na službenim Instagram profilima Lana & Love ili MagMe.hr.