PREKRASNA Jennifer Aniston otkrila tajnu svog mladolikog izgleda

by | 18 rujna, 2017

https://www.instagram.com/p/BXs9Llzgp7Q/

Iako će uskoro ući u šesto desetljeće, popularna Rachel iz serije “Prijatelji” oduševljava svojim izgledom i dalje. Jennifer Aniston poznata je po tome da pazi na prehranu i redovito, pomalo opsesivno vježba, kao i da nikada ne mijenja svoju frizuru, koja joj je postala zaštitni znak. Odavno nije tajna da slavna glumica svoju zavidnu figuru i mladolik izgled zahvaljuje zdravoj prehrani i redovitom, gotovo, opsesivnom vježbanju.

I dok o svom privatnom životu drži “jezik za zubima”, 48-godišnja Jennifer Aniston o modi, stilu, prehrani i vježbanju uvijek će rado pričati. U nedavnom intervjuu za “Vogue” tako je otkrila svoje omiljene vježbe, ali i zašto već godinama ne mijenja frizuru.

Jennifer Aniston je poznata kao zaluđenik u vježbanje. Kako je rekla, ima faze kada se drži određenih vrsta vježbi, a ovih je dana zaluđena novom vrstom vježbanja nazvanoj “The Class”.

“Radim “The Class by Taryn Toomey” sa svojim trenerom. Bacam teške stvari uokolo, guram medicinske lopte te tresem i skačem s onim velikim konopima”, otkrila je dobitnica Zlatnog globusa.

IZVOR: TPORTAL.HR