PREGENIJALNO! Biste li posjetili muzej posvećen (samo) sladoledu? Mi već tražimo ulaznice…

by | 10 kolovoza, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Roditelji ne bi trebali imati nikakvih problema uvjeriti svoju djecu da posjete najnoviji njujorški muzej koji je posvećen isključivo našoj omiljenoj smrznutoj poslastici – sladoledu. I, dok Muzej sladoleda tehnički doista i jest muzej, na tren zvuči kao da je Willy Wonka odlučio otvoriti tvornicu čokolade s interaktivnim izlošcima koji bi trebali oduševiti čak i najizbirljivije umove i nepca.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Muzej opisan kao mjesto gdje ćete moći usvojiti sva svoja sladoledna iskustva otvoren je u njujorškom Meatpackingu 29. srpnja, a nudit će jestive balone, divovski “suradnički” sladoled, čokoladnu sobu i divovski bazen s duginim mrvicama.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Naravno, neće nedostajati degustacija, osobito od strane ludog kulinarskog znanstvenika dr. Irwina Adama, koji će posluživati futurističke deserte u Food Future studiju. Tu će također biti izabran i “okus tjedna”, koji će predstavljati najinventivniji sladoled toga tjedan u New Yorku. Djeca će pronaći upravo ono što traže u Muzeju sladoleda – osim slastica, očekuje ih igralište koje dolazi opremljeno s ljuljačkama u obliku sladolednog sendviča i mnogim drugim sladolednim napravama. Samci će najvjerojatnije posjetiti Tinder Land izložbu, koja će se odvijati pod pokroviteljstvom popularne aplikacije. Nažalost, muzej će biti dostupan samo tijekom ljeta – zatvaranje je predviđeno za kraj kolovoza.