PREDSTAVLJAMO VAM finalistice izbora za Miss Hrvatske

by | 8 rujna, 2017

Predstavljamo Vam 19. finalistica Miss Hrvatske 2017. kojima je jedan od prvih zadataka bio osmisliti šaljivu izjavu karakterističnu za županiju iz koje dolaze, a djevojke su bile doista kreativne te su njihove ideje sve slatko nasmijale.

Koja je vaša favoritkinja?

 1. MISS LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

Čuvaj se senjske ruke“

Tea Mlinarić rođena je u Senju i učenica je Građevinske tehničke škole, a u slobodno vrijeme se bavi manekenstvom, pjevanjem i crtanje. U budućnosti se vidi kao poslovna žena i manekenka

TEA MLINARIĆ

TEA MLINARIĆ

 1. MISS GRADA ZAGREBA

Najzgodnija sada puca vlada“

Nika Poljak rođena je u Zagrebu, a studentica je marketinga i komunikacije. U slobodno vrijeme bavi se glumom jer je 10-godišnje iskustvo pohađanja Zagrebačkog kazališta mladih razvilo kod nje ljubav prema sceni i umjetnosti.

NIKA POLJAK

NIKA POLJAK

 1. MISS ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

Od zagorskog vina žešća je samo zagorska žena“

Marija Vujević je učenica III. gimnazije u Zagrebu te učenica srednje glazbene škole, smjer solo pjevanje. U slobodno vrijeme igra odbojku te volontira s crkvenim zborom. Zahvaljujući svom glazbenom talentu, proputovala je mnoge europske i svjetske metropole te se nada da će tako i u budućnosti.

MARIJA VUJEVIĆ

MARIJA VUJEVIĆ

 1. MISS KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

To neje niš, to bu prešlo dok se buš ženil“

Ivana Šignjar završila je srednju medicinsku školu. Za sebe kaže da voli pomagati ljudima i upravo zbog toga je izabrala profesiju medicinske sestre. Velika ljubav joj je sviranje žičanog instrumenta cimbal, a u slobodno vrijeme rado se druži sa prijateljima te trči.

IVANA ŠIGNJAR

IVANA ŠIGNJAR

 1. MISS SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Lipovljani, u srcu vas nosim, kud god idem s vama se ponosim“

Sabina Čavlović iz Lipovljana se u slobodno vrijeme bavi modelingom, a upornost i optimizam su njezine vrline, čime se jako ponosi. Za sebe kaže da je iskrena osoba te se nada da će uvijek s takvim ljudima biti i okružena.

SABINA ČAVLOVIĆ (2)

SABINA ČAVLOVIĆ

 1. MISS VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

Dok si rekel keks“

Paula Hublin iz Brezničkog Huma bavi ss sportom i glumom, a u slobodno vrijeme voli putovati i sklapati nova prijateljstva. Za sebe kaže da je komunikativna i uporna osoba te se nada u budućnosti da će uspjeti u svemu što je zamislila.

PAULA HUBLIN

PAULA HUBLIN

 1. MISS BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE

Ajd ne ofiraj sa mnom“

Valentina Jackiv iz Slavonskog broda u slobodno vrijeme voli čitati i trčati, a u budućnosti se vidi u svijetu modelinga. Studentica je fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti te joj je želja proputovati cijeli svijet.

VALENTINA JACKIV

VALENTINA JACKIV

 1. MISS SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE

Jesi bija na kavi s njon“

Martina Mitar iz Segeta Donjeg je učenica prirodoslovne -tehničke škole te se u slobodno vrijeme bavi rolanjem i modelingom. Uspješna je u rukometu i zumbi, a za sebe kaže da je uporna i tvrdoglava.

MARTINA MITAR

MARTINA MITAR

 1. MISS ISTARSKE ŽUPANIJE

Najteže na uven svitu je biti čuvik“

Michelle Korenić iz Pule studentica je novinarstva, a odlično svira elektičnu gitaru i u budućnosti se vidi u svijetu modelinga. Za sebe kaže da je perfekcionistica te ambiciozna i ustrajna osoba na koju se uvijek može računati.

MICHELLE KORENIĆ

MICHELLE KORENIĆ

 1. MISS MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

Da de? De da de. Pusa z Međimurja”

Paula Percač iz Donjeg Kraljevca svira klarinet u dva orkestra te se aktivno bavi twirlingom. Studira dentalnu medicinu, a za sebe kaže da je vedra i vesela osoba. Voli upoznavati nove ljude i na taj način izgrađuje sebe kao osobu.

PAULA PERCAČ

PAULA PERCAČ

 1. MISS VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE

Dunavom plovi bijela lađa, imalʼ koja od sremice slađa“

Ivana Grgurević je učenica Gimnazije u Vukovaru te sudjeluje u dramskoj sekciji. U slobodno vrijeme je mažoretkinja, a životni cilj joj je biti sretan te biti okružena ljudima koje voli. Za sebe kaže da je vesela i opuštena te da uživa u životu.

IVANA GRGUREVIĆ

IVANA GRGUREVIĆ

12.MISS ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE

Čuvaj se bure i šibenske cure!“

Antea Lea Luketa završila je Šibensku privatnu gimnaziju te se bavi ritmičkom gimnastikom u kojoj postiže odlične sportske rezultate. Studentica je Kineziološkog fakulteta te radi kao trenerica i sutkinja s djecom, kojima rado prenosi svoje znanje i sposobnosti.

ANTEA LEA LUKETA

ANTEA LEA LUKETA

 1. MISS POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE

Štaʼš jest? Kruva, masti i crvene paprike“

Helena Matošević iz Frkljevaca završila je srednju medicinsku školu, a želja joj je upisati Studij sestrinstva. U slobodno vrijeme čita knjige i trči, a voljela bi se baviti i modelingom. Za sebe kaže da voli upoznavati ljude i putovati, stoga joj je želja proputovati svijet.

HELENA MATOŠEVIĆ

HELENA MATOŠEVIĆ

14. MISS BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

El bi išo bečući kuć“

Ivana Matić je učenica medicinske škole, a želja joj je upisati studij medicinsko-laboratorijske dijagnostike. Za sebe kaže da je jako društvena i iskrena i uvijek voli pomoći savjetom. Slobodno vrijeme provodi plesajući tradicionalne plesove jer ju to opušta.

IVANA MATIĆ

IVANA MATIĆ

15. MISS PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

Ala homo ča pojist“

Katia Kuharić iz Rijeke po je struci tehničar nutricionist, a uspješno se bavi plesom. Trenutačni hobiji su joj gluma i modeling jer smatra da bi mogla biti uspješna u tim zanimanjima. U slobodno vrijeme voli volontirati i pomagati ljudima.

KATIA KUHARIĆ

KATIA KUHARIĆ

16. MISS ZADARSKE ŽUPANIJE

Zadar sija na Mediteranu, vitka sam jer jedem zdravu hranu“

Antonija Bucić iz Selina završila je Jezičnu gimnaziju te se bavi slikarstvom. U slobodno vrijeme piše pjesme i pjeva. Trenutačno je studentica Ekonomskog fakulteta, a aktivna je u volontiranju. U budućnosti se vidi kao uspješna i neovisna žena.

ANTONIJA BUCIĆ

ANTONIJA BUCIĆ

17. MISS DIJASPORE “Austrijanka? Malo Morgen!“

Barbara Josić iz Beča je učenica srednje škole kojoj su talent strani jezici. Želja joj je postati uspješna poslovna žena, a za sebe kaže da je uporna i ambiciozna djevojka. Voljela bi osvojiti titulu Miss Hrvatske te predstavljati svoju zemlju u inozemstvu jer, kako kaže, sama, „to joj nije strano“.

BARBARA JOSIĆ

BARBARA JOSIĆ

18. MISS KARLOVAČKE ŽUPANIJE„ Al sam jučer napravila dar-mar. Ajhaj!“

Lucia Rebrović iz Karlovca je učenica srednje škole, smjer arhitektonski tehničar. U slobodno vrijeme se bavi biciklizmom i crtanjem. Za sebe kaže da je društvena i vesela osoba, a ponekad previše radoznala i tvrdoglava.

LUCIA REBROVIĆ

LUCIA REBROVIĆ

19. MISS DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE

Imamo li prijestolje, ili samo Igru prestolja“

Mia Planinić je studentica treće godine novinarstva, a u slobodno vrijeme se bavi fotografijom i šminkanjem. Obožava putovati te upoznavati nove kulture, povijesti i ljude. Za sebe kaže da je vesela, otvorena i uporna, a ponekad i pretjerano tvrdoglava.

MIA PLANINIĆ

MIA PLANINIĆ

FOTO: Boris Mataković