Upoznajte beauty novitet koji objedinjuje anti-age njegu i zaštitu od sunca

by | 16 lipnja, 2020

Bez odgovarajuće zaštite od sunca, nema ni učinkovite anti-age njege – ova nepobitna činjenica kao da još uvijek nije dovoljno prihvaćena. Većina žena zna da se moramo štititi od UVB zraka jer izazivaju trenutačno vidljivu štetu na koži, recimo crvenilo i opekline. S druge strane, UVA zrake su prisutne cijele godine. U prosincu i u srpnju, u kratkoj šetnji parkom i u vožnji automobilom, na skijanju i na plaži. Prodiru u kožu dublje od UVB zraka, oštećuju stanični DNK, čime uzrokuju fotostarenje kože. Kako vrijeme prolazi, kratka i naoko bezopasna izlaganja suncu produbljuju bore, koža gubi elastičnost i postaje deblja, ten je žut i neujednačen, vidljive su mrlje hiperpigmentacije i proširene pore te se ubrzava proces starenja kože. Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène znaju da su koži, uz pravilnu higijenu, potrebna tri elementa za lijepo starenje: antioksidansi, hidracija i zaštita od sunca. To se može postići u tri koraka, no današnje super zaposlene žene su majstorice multitaskinga koje ne žele dodati nekoliko novih proizvoda u kozmetičkoj rutini, cijeni se minimalizam, jednostavnost i učinkovitost. Upravo na toj formuli počiva i novi dodatak Eau Thermale Avène anti-age liniji: PhysioLift PROTECT, zaštitna krema za zaglađivanje SPF 30.

Prevencija, korekcije i zaštita u jednoj bočici

Physiolift PROTECT zaštitna krema za zaglađivanje SPF 30 svoju učinkovitost može zahvaliti ekskluzivnoj patentiranoj kombinaciji komplementarnih anti-aging sastojaka, osnaženih SPF 30 UV zaštitom. Tako je Askofilin potvrđeno uspješan u sintezi kolagena u koži, čime obnavlja unutarnju strukturu kože koja je narušena (foto)starenjem. Mono-oligomeri hijaluronske kiseline potiču stvaranje prirodne hijaluronske kiseline kako bi se popunile bore, a koža postala vidljivo jedrija i punija. Pre-tokoferil, prekursor vitamina E, moćni je antioksidans koji našu kožu štiti od negativnog utjecaja oksidativnog stresa te smanjuje nastanak tamnih mrlja. Kada je riječ o zaštiti od sunca vrijedi istaknuti da osim konvencionalnih zaštitnih filtara PhysioLift PROTECT sadrži i Sunsitive Protection tehonologiju, patentirani sustav Dermatoloških laboratorija Avène, čija formula sadrži samo četiri filtara (Tinosorb M, Tinorsorb S, Parsol and Uvasorb) te tako jamči visoku podnošljivost i dokazanu učinkovitost zaštite od UVA i UVB zraka. Naravno, prisutna je i Avène termalna izvorska voda koja umiruje, djeluje antiiritirajuće, omekšava i štiti kožu.

Znanost u službi ljepote

Što kažu brojke? U slučaju PhysioLift PROTECTA puno dobrih stvari. Izmjeren je indeks hidracije kože od 39 posto dva sata nakon korištenja, čime je potvrđena dugotrajna hidracija. Žene koje su imale priliku isprobati PhysioLift PROTECT otkrile su svoje zadovoljstvo. Tako je njih 81 posto primijetilo da je koža jedrija i punija nakon korištenja, a četiri petine ispitanica ustvrdilo je da su im bore zaglađenije, a znaci starenja manje vidljivi nakon tjedan dana korištenja. Oko 92 posto žena istaknulo je da nakon mjesec dana korištenja njihova koža čvršća1. Kada tome pridodamo raskošnu, glatku teksturu i nježni miris koji kao da zovu na tetošenje, jasni su razlozi zadovoljstva ovim novitetom Dermatoloških laboratorija Avène.

Tri koraka za vidljivo mlađu, čvršću, puniju i sjajniju kožu

1) Zaštita, učvršćivanje, zaglađivanje: PhysioLift Protect SPF 30

Zahvaljujući kombinaciji hijaluronske kiseline koja će kožu učiniti punijom, Askofilina koji će je obnoviti te dvostrukoj dozi ProVitamina E, ova krema učinkovito se bori protiv slobodnih radikala i smanjuje pojavu pigmentacijskih mrlja. Tu je SPF 30 koji pruža zaštitu od svakodnevnog UV zračenja, koža je svakim nanošenjem sve čvršća i glađa, a ten ujednačen.

PhysioLift PROTECT SPF 30 (30 ml pumpica s dozatorom): 288,85 kn

2) Regeneracija, detoksikacija, zaglađivanje: PhysioLift Noć

Svilenkasta tekstura koja kožu obavija mekoćom, uz moćnu formulu koja sadrži hijaluronsku kiselinu, Askofilin i retinaldehid, jamče buđenje stanične aktivnosti, poticanje sinteze kolagena te obnavljanje kože. Vaša će koža nakon buđenja biti glatka, svježa i spremna zasjati punim sjajem.

PhysioLift Noć (30 ml pumpica s dozatorom): 288,85 kn

3) Ciljano djelovanje i zaglađivanje: PhysioLift Oči

Njega namijenjena osjetljivom okoloočnom području odlikuje se jedinstvenom teksturom te optušta svoje aktivne sastojke tijekom noći. Formula sadrži Dekstran sulfat koji ima dekongestivno djelovanje te tako smanjuje natečenosti i podočnjake, a rezultat je svježiji i sjajniji pogled otkad otvorimo oči.

PhysioLift Oči (15 ml pumpica s dozatorom): 259,88 kn

1 Istraživanje zadovoljstva korisnika, 91 ispitanica, 35-55 godina starosti prosječne dobi 45 godina nanosilo je proizvod jednom dnevnom u razdoblju od 56 dana.