Stigla je kolekcija ruževa za usne koji osiguravaju hidrataciju, intenzivnu boju i vrhunsku definiciju

by | 3 ožujka, 2020

Avon, kompanija koja svake sekunde proda četiri ruža za usne, lansira Avon True Matte Legend, kolekciju ruževa kojom ljubiteljice ljepote same kreiraju svoj legendaran look. Zahvaljujući spajanju tri profesionalna trika u jedan jedini proizvod: hidratacija, intenzivna boja i vrhunska definicija, Matte Legend omogućuje nanošenje i izgled usana baš poput pravog profesionalnog make-up artista.

Tajna za savršenu definiciju je ekskluzivan dijamantni oblik na vrhu ruža koji reproducira profesionalnu četkicu za usne, kreće se po liniji, konturi i ispunjava bojom bez napora. Posebno intenzivna boja dobiva se zahvaljujući 50 posto više mat boje nego u bilo kojem drugom Avonovom ružu za usne, što formulu ove kolekcije čini najpigmentiranijim ružem brenda Avon, ikad. Kako bi hidratizirao usne, čineći ih mekim i glatkim, Matte Legend sadrži ultra hidratantan primer koji zaključava i boju i vlagu te nema potrebe za nekom drugom bazom.

“Kao tvrtka čije ruževe žene stvarno vole i koriste jer odgovorni smo za čak jedan od svaka tri prodana ruža za usne u svijetu, uvijek razmišljamo unaprijed i tražimo načine kako ženama olakšati odluku o kupnji i učiniti ju dostupnijom, kvalitetnijom, zanimljivijom. Ruž za usne i naš je make-up bestseller u Hrvatskoj, posebno mat finiša, te smo sigurni da će i ovaj legendaran ruž postati omiljen među našim korisnicama“, govori nam Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

Nova kolekcija dostupna je u 11 nijansi visokog intenziteta, u ekskluzivnom srebrnom pakiranju po promotivnoj cijeni od 32,90kn.