PREDIVAN BOŽIĆNI DAR! Predstavljen je kalendar #PetInMyBed koji prodajom pomaže našim malenim prijateljima

by | 22 prosinca, 2017

U poznatom “PROJEKT KONCEPT” prostoru Kaptol Centra predstavljen je kalendar za 2018. godinu pod nazivom PET IN MY BED.

Zanimljiv spoj izložbe fotografija Matee Smolčić Senčar, s izloženim dizajnerskim komadima odjeće poznatih hrvatskih dizajnera, oduševio je brojne posjetitelje.

Jelena Veljača, Antonija Blaće, Ecija Ivušić, Nikolina Pišek Ristović, Tihana Harapin, Branka Habek, Ana Karamarko, Miran Kurspahić, Viktor Drago, autor projekta, članice udruge Indigo, te brojni drugi gosti imali su priliku po prvi put prelistati kalendar.

Kalendar PET IN MY BED u kojem su glavni akteri psi i mace, štićenici udruga INDIGO i Prava šapa te njihovi gosti, poznata lica domaće scene: Judita Franković, Jelena Veljača, Tatjana Jurić, Sonja Kovač, Anita Dujić, Rena Sopek, Antonija Blaće, Ivana Mišerić, Ecija Ivušić te muški dio ekipe: Ivan Šarić, Miran Kurspahić, Ozren Opačić, Igor Barberić, Luka Nižetić, Viktor Drago i Danijel Bilić svakako spada u najveći projekt za pomoć napuštenim ljubimcima na ovim prostorima!

Ono po čemu je ovaj kalendar još poseban jest činjenica da ga možete listati s obje strane, to jest sami možete odabrati hoće li vas s kalendara gledati psi ili mace u godini koja dolazi!

Kalendar pokriva cijelu godinu i siječanj 2019.!

Svi spomenuti su se za potrebe snimanja uvukli u krevet i pozirali sa psima i macama čija životna priča nije ni malo vesela, ali im je zato iskustvo snimanja dočaralo kako je to biti nečiji pas ili mačka te se probuditi sa svojim vlasnikom u toplini doma!

Energija na samom snimanju bila je više nego dobra i topla, životinje su uživale u pažnji i poslasticama, a ljudski modeli divili su se ljepoti i karakteru njihovih novih četveronožnih prijatelja.

“Prikazati ove životinje u toplom okruženju kao voljene ljubimce čiji vlasnici dijele s njima čak i krevet svog doma, što je potpuna suprotnost od stvarnosti ovih divnih životinja, koje su u svojim tužnim i često tragičnim pričama ostavljene, napuštene i prepuštene svojim tužnim sudbinama tema je ovog projekta. Upravo zato, cilj kalendara je predstaviti ih kao zvijezde kampanje sa željom da im se pronađe novi dom, a naši ljudski prijatelji, pomogli su u tome svojim nesebičnim doprinosom i zbližavanjem sa štićenicima udruge INDIGO i Prava šapa”, izjavio je autor projekta i producent Viktor Drago te nadodao: “U vremenu u kojem više nego ikada napuštenih ljubimaca luta ulicama naših gradova i sela, budite i vi zvijezda svoje okoline, pomozite životinjama, udomite ih i uživajte u nagradi njihove topline, ljubavi i vjernosti. Suživot sa životinjama budi empatiju i razumijevanje prema prirodi i okolini, a iste su nužne za ljudsko preživljavanje na ovom planetu koji dijelimo i čiju sudbinu krojimo danas, a posljedice snosimo već sutra!”

Fotografije je snimila Matea Smolčić Senčar, a scenografija stana postavljena je u prostoru studija Katran, partnera projekta.

Make-up potpisuje Petra Sever, a kosu KEUNE frizerski salon.

Kalendar je dostupan na svim prodajnim mjestima prodavaonica Zoo Vili, te u PROJEKT KONCEPT dućanu u Centru Kaptol od 21. 12. 2017.