POŽURILI SE! Stiže druga beba u dom Blake Lively i Ryana Reynoldsa, te Eve Mendes i Ryana Goslinga!

by | 15 travnja, 2016

Glasine o drugoj trudnoći američke glumice Blake Lively krenule su s filmskog seta njezina novog filma ‘The Shallows’, koji ovih dana snima na plaži Malibu. Glumica je cijelo vrijeme uporno skrivala trbuščić, a za to je imala razloga, tvrde američki mediji. Blake i Ryan Reynolds već imaju jednogodišnju kćer James. Šuška se kako i Eva Mendes i Ryan Gosling također čekaju drugo dijete.

Jedinica glumačkog para Blake Lively i Ryana Reynoldsa sredinom siječnja napunila je godinu dana, a za nekoliko mjeseci u obitelj stiže i druga beba, piše Us Weekly. Naime, na snimanju novog filma u kojem glumi surfericu, 28-godišnjoj Blake bilo je teško kriti trudnički trbuh, a njezina uporna nastojanja da skrije drugu trudnoću rezultirala su suprotnim učinkom.

Izvor blizak paru tvrdi kako je Reynolds oduševljen, jer su još prošle godine, kad im se rodila kćer, izjavili da brzo žele još djece. Vjenčali su se 2012., a ime kćeri otkrili su gotovo godinu dana nakon njezina rođenja. Tata Ryan izjavio je kako je malena isti on.

Ryan i Blake upoznali su se 2010. na snimanju filma ‘Green Lantern’, tek nekoliko mjeseci nakon Reynoldsova razvoda od Scarlett Johansson. Razlog razvoda bila je njezina odluka da želi pričekati s djecom.

I drugi glumački par u Hollywoodu, Eva Mendes i Ryan Gosling, nagađa se, čekaju prinovu u obitelji. Već imaju 19-mjesečnu kćer Esmeraldu.