POZNATI GLUMAC još jednom ismijao svoju suprugu na Instagramu

by | 23 studenoga, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Oni su definitivno jedan od najomiljenijih parova. Radi se o glumcima Ryanu Reynoldsu i Blake Lively koji su apsolutni #couplegoals. Još kad se sjetimo da se toliko dobro slažu i vole u Hollywoodu, gdje se brojne veze i brakovi raspadaju kao kule od karata – volimo ih još više.
Podsjetimo, par se upoznao davne 2010. godine na setu filma “Green Lantern”, a ostalo je povijest. Par se vjenčao 2012. godine, a kao kruna ljubavi stigle su dvije kćerkice, James i Indes, koja je rođena prošle godine.
Osim što su jedan od omiljenih parova, Reynoldsi su svakako i jedan od najljepših parova u Hollywoodu, no svijet su nedavno “šokirale” fotografije Blake sa seta na kojima izgleda neprepoznatljivo.
Za potrebe snimanja filma “The Rhythm Section” Blake se itekako morala poružniti, a Ryan je odmah iskoristio priliku da se naruga na njezin račun.
Zgodni glumac sliku supruge je podijelio na Instagramu i pokraj nje napisao “no filter”. Inače, duo je poznat po tome da se često međusobno zadirkuje na društvenim mrežama pa ne čudi njihova popularnost i na njima.

https://www.instagram.com/p/BbK6cp7jkME

IZVOR: INDEX.HR