POZNATI DIZAJNER odgovara zašto je Melania Trump nosila štikle za vrijeme poplava

by | 19 rujna, 2017
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Ako je ikad trebao dokaz o tome da je Manolo Blahnik jedan od najpopularnijih svjetskih dizajnera obuće, tome može poslužiti činjenica da se njegove cipele nalaze u središtu međunarodnih vijesti.

Donald i Melania Trump u kolovozu su posjetili poplavljena područja u Teksasu, a tom je prigodom prva dama nosila predimenzioniranu bomber jaknu, naočale i par popularnih “manolica”. Javnost je njezinu kombinaciju opisala kao neprimjerenu, a nju su proglasili bezosjećajnom – dizajner koji je zaslužan za Melanijine cipele u to je vrijeme bio previše zauzet da bi komentirao takvih stvari, no sad se odlučio oglasiti i ponudio je mogući razlog zašto je Melania odabrala upravo takvu obuću.

Manolo je, naime, izjavio da je ne smatra bezosjećajnom, nego da neprestano radi, a da su te štikle samo obuća u kojoj je napustila New York s namjerom da se kasnije presvuče. Smatra kako je vjerojatno i mogla obuti neke gumene čizme, primjerice, popularne Hunterice, no rekao je da ne želi savjetovati ljude oko toga što trebaju nositi jer će na kraju ionako odjenuti ono što su sami naumili.

Mnogi Blahnikovi kolege, poput Toma Forda i Marca Jacobsa, odbili su odjevati prvu damu, no Blahnik je rekao kako ne želi biti u toj kategoriji jer je s Melanijom surađivao i prije nego što je postala prva dama SAD-a.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: DIVA.HR