POZNATA ZVIJEZDA OTKRILA JE da se pokušala ubiti na vrhuncu slave

by | 24 listopada, 2017

Slikovni rezultat za destinys child

Destiny’s Child jedna su od najuspješnijih ženskih grupa svih vremena, no nije sve bilo tako bajno uvijek, čak ni za vrijeme najveće slave. Michelle Williams (37) progovorila je prvi put o svojim problemima s mentalnim zdravljem.

“U to vrijeme nisam shvaćala zašto se osjećam tako loše. Bila sam dio jako uspješne grupe, a depresivna sam. Pokušala sam reći to našem menadžeru, koji mi je rekao da nemam zašto biti depresivna jer smo upravo potpisale multimilijunski ugovor i krećemo na turneju. Nije me razumio”, rekla je Michelle. Radilo se o Matthewu Knowlesu, Beyonceinom ocu.

“Onda sam pomislila da sam možda umorna, ali kako je vrijeme odmicalo, bilo mi je sve gore. U jednom trenutku bila sam suicidalna. Bila sam na mračnom i teškom mjestu i htjela sam izaći iz grupe. Imala sam depresiju s 25 godina”, rekla je Michelle.

Beyoncé (36) i Kelly Rowland (36) bila je članica Destiny’s Child od 1999. do konačnog raspada 2006. godine. Grupa je prodala 60 milijuna albuma. Michelle je objavila dva gospel i dva pop albuma.

IZVOR: 100POSTO.HR