POZNATA PJEVAČICA Christina Aguilera pokazala je kako izgleda bez šminke dok je još jednom bušila tijelo

by | 30 travnja, 2018

Christina Aguilera (37) fanovima je preko društvene mreže pokazala kako stavlja još jedan piercing na uho u losanđeleskom studiju “Body electric tattoo”, no ono što je više zainteresiralo fanove, bio je njezin “prirodni izgled”.

“Već sam zaboravila koliko volim stavljati piercinge i baš sam euforična oko toga”, rekla je glazbenica. Dodala je kako će razmisliti što bi još mogla “bušiti” na tijelu.

https://instagram.com/p/Bhpb_4klJG0

Pjevačica je, nakon što joj brojni šminkeri već dva desetljeća upotpunjuju imidž, odlučila pokazati lice bez trunke šminke, što je izazvalo pohvale nekolicine fanova. Ovakav je look Aguilera pokazala i prije mjesec dana na naslovnici “Paper” časopisa kad je mnoge iznenadila izraženim pjegicama koje inače prekriva puderom, ali i čistim licem bez ijedne bore.

I premda je sama “upozorila” fanove da se ne navikavaju na ovakvu njezinu verziju jer, kako tvrdi, ipak teži dramatičnom i naglašenom izgledu s puno šminke, Christina je i nedavno objavila fotografije gdje se vidi njezina mekša i nježnija strana a na kojima minimalno sređena i opet bez šminke grli svog zaručnika Matta Rutlera (33).

Iako su je mnogi svojevremeno prozivali zbog prevelike količine botoksa u usnama koje su znale izgledati potpuno neprirodno, ovim je korakom “pop princeza” pokazala kako joj nije problem pokazati prirodnu ljepotu.

https://instagram.com/p/BhNiaXrgnah

IZVOR: 24SATA.HR