Poznata hrvatska trenerica i koreografkinja pokrenula je YouTube kanal za vježbanje od doma

by | 14 studenoga, 2020

Andrea Solomun, poznata hrvatska trenerica, plesačica i koreografkinja, pokrenula je vlastiti YouTube kanal putem kojeg će dijeliti vježbe te savjete za treniranje koje možete odrađivati iz udobnosti svog doma.

Bez obzira na to je li razlog vašeg nedolaženja u teretane trenutačno stanje s koronavirusom ili jednostavno nikada niste bili fan takvog način vježbanja, dobra je vijest što ćete sada imati razlog i način za vježbanje doma. Na YouTube kanalu Andreje Solomun pronaći ćete strateški osmišljene treninge, u koje su uključen programi &Ballet, &Workout, &Mobility, ali i &Talk te &Vlog, putem kojih će pričati, sama ili s gostima, o temama kojima se inače bavi.

Njezin je cilj potaknuti ljude na rad na sebi i vlastitom tijelu kako bi isto doveli do zdravlja i funkcionalnosti putem pokreta, pravilnog disanja, ali i razgovora o zdravoj hrani te zdravom načinu života. S obzirom na to da iza sebe ima dugogodišnju baletnu karijeru te da je autorica programa &Ballet, koji je prilagođen rekreativcima u smislu biomehanike, pedagogije i generalnog pristupa tijelu i duhu, ne sumnjamo da će se njezin YouTube kanal razviti u oazu pomno osmišljenih treninga za tijelo, ali i duh.

Andrea je pokrenula vlastiti studio na dvije zagrebačke adrese, gdje uz pomoć tima stručnjaka podučava ljude uravnoteženoj tjelesnoj aktivnosti i razvoju, ispravljanju ili olakšavanju poteškoća te općoj pokretljivosti, snazi, kondiciji i gracioznosti. Svjesna činjenice da mnogi ljudi danas odustaju od odlazaka na treninge u zatvorenim prostorima, Andrea se posvetila snimanju i osmišljavanju videa putem kojih će osvještavati ljude o bavljenju vlastitim tijelom i duhom.

Foto: Andrea Solomun/Instagram