Poznata glazbenica još jednom nas je podsjetila da trebamo voljeti svoje tijelo

by | 17 listopada, 2020

Instagram je odavno prestao biti mjesto na kojem ostavljamo samo one nebitne fragmente svog dana te se pretvorio u oazu onog bitnog.

Premda još uvijek ima zločestih i ružnih komentara te osuđivanja na temelju onoga što nosimo u sebi i na sebi, na Instagramu je i puno onih jakih i hrabrih duša koje svijet čine ljepšim mjestom. U mnoštvu Instagram profila sa svrhom i porukom često se ističu oni koji slave ljepotu svakog ženskog tijela i oni koji nas redovno podsjećaju da se trebamo voljeti uvijek i bez obzira na sve. Jedan takav profil vodi i poznata pjevačica Lizzo, koja putem svojih objava redovno ženama poručuje da vole svoje tijelo, da se prema njemu odnose s ljubavlju i poštovanjem te da ga se nikada ne srame.

View this post on Instagram

BBW THE B STAND FOR BREAKFAST 🔥

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Jednom od posljednjih fotografija, na kojoj pozira gotovo naga, Lizzo je apsolutno oduševila svoje pratitelje i pratiteljice. Mnoge od njih u komentaru su joj napisale kako je baš ona zaslužna za njihovo samopouzdanje te prihvaćanje vlastitog tijela. Lizzo je ovim potezom još jednom pokazala i dokazala da je Instagram mjesto na kojem baš svi možemo pokazivati svoja tijela ako to želimo. Podsjetila nas je na to da su prošla vremena u kojima jedino savršeno izdefinirana i isklesana tijela imaju pravo biti objavljena na društvenim mrežama. Prošla su vremena u kojima slavljenje vlastitog tijela, bilo ono nago ili ne, svijet treba shvatiti kao nešto prljavo, nepristojno, sramotno ili egoistično.

Foto: Lizzo/Instagram