POZITIVNE VIBRACIJE SAMOBORSKIH LIKOVA I ULIČNIH ZABAVLJAČA ZA POSJETITELJE ARENA CENTRA

by | 25 siječnja, 2018

Zagrebački Arena Centar ugostit će 27. 01. i 28.01. 2018. od 17 do 18 sati najpoznatije maske i najbolje zabavljače Samoborskog fašnika. Bit će to odlična najava i predstavljanje 192. izdanja slobodne fašničke republike i  najpopularnijeg Fašnika u regiji, koji će se ove godine održavati od 02. do 13.02. na ulicama Samobora. Puno maski, još više krafni, fašničkih previranja i žongliranja samo su mali dio svega što će se dešavati na hodnicima Arena Centra. Postoji li bolja pozivnica da skinete prašinu sa svojih maski ili napravite neku novu masku i zablistate u punom sjaju.

Baš će maske biti prilika da zagrizete u neodoljive samoborske krafne, da se uklopite u nezaboravnu atmosferu Fašnika te kroz ples i zabavu najavite najveći Fašnik u regiji. Samoborski fašnik predstavit će se svojim najpoznatijim maskama, običajima, bogatom tradicijom, ali i svim onim, što ovu manifestaciju već godinama svrstava u jedno od onih događanja u godini koje nikako ne smijete propustiti. Predstavit će se i bogat program 192. Samoborskog fašnika, koncerti velikih glazbenih zvijezdi, dječji fašnik, i sva popratna događanja, koja će nema sumnje i ove godine oduševiti sve goste maskiranih samoborskih ulica.

Zato ne propustite da kroz druženje s maskiranim likovima u Arena Centru doživite radost maskiranja i na trenutak osjetite sve ljepote Samoborskog fašnika. Pokažite i vi koliko se uspješno možete «sakriti» pod svojom fašničkom maskom, doživite najbolju zabavu u gradu i ne propustite vidjeti što sve dobroga nose i koja je to pozitivna vibracija koju skrivaju jedinstveni likovi samoborskog fašnika.

FOTO: EDIN TUZLAK/KLINKA PR