POZDRAV IZ RIJEKE! Crno-bijela kombinacija nezaobilazan je modni evergreen

by | 20 prosinca, 2017

Još od vremena Coco Chanel, čiji se bezvremenski trag u svijetu mode osjeća i vidi u gotovo svakom segmentu i današnje svakodnevice, Francuska i Francuskinje inspiracija su dizajnerima diljem svijeta.

O tome svjedoče i crno-bijele kombinacije, čiju je savršenu harmoniju uvijek naglašavala upravo ova legendarna modna dizajnerica, baš kao što to danas čini Riječanka Andrea Anić Dokmanović svojim brendom Andy’s i kolekcijom Paris Couture 2018.

Kontrastima crne i bijele te kombinacijom dezena, tekstura i prepoznatljivih krojeva, Andrea je stvorila bezvremensku odjeću koja u svakoj prigodi, neovisno o tome je li riječ o poslovnoj, ležernoj ili svečanoj, šalje istu onu poruku koju je naglašavala upravo Coco Chanel – manje je više.

Ove dvije najveće kolorističke suprotnosti novom Andy’s kolekcijom potvrđuju kako su crno-bijele kombinacije uvijek in i da nikada ne izlaze iz mode, jer odišu samopouzdanjem, lakoćom nošenja i elegancijom koja nikada neće proći nezamijećeno. Vođena onim što je Coco Chanel govorila, kako je „moda prolazna, ali je zato stil vječan“, Andrea je svoj utemeljila na ključnim odrednicama – uzorcima, krojevima i materijalima, čiji jedinstveni spoj predstavlja ključ prave elegancije bez obzira na to jeste li ljubitelj one poslovne ili ležerne.

Igrom materijala i krojeva ove kreacije skrivaju i otkrivaju; daju naslutiti da se ispod tog minimalističkog kontrasta krije senzualnost i ljepota koju ima svaka žena, ali je na njoj hoće li to doista i učiniti.

Ove crno-bijele kombinacije koje se međusobno nadopunjuju odraz su modno osviještene žene koje ju čine elegantnom, zavodljivom i privlačnom, tim više što ne zahtijevaju puno šminke i nakita.

Crveni ruž točka je na „i“ ovog glamuroznog looka koji će vas u svakoj prilici staviti u središte pozornosti, suptilno naglašavajući sve ono što žena jest.

A da se u ovoj upečatljivoj, a opet klasičnoj, kombinaciji samo dvije nijanse istodobno možete osjećati ženstveno, profinjeno, elegantno, ali i otkačeno, romantično i seksi, baš poput zvijezda na crvenom tepihu, lako se možete uvjeriti – odjenite Andy’s i kroz ovaj evergreen s beskonačnim stilskim rokom trajanja, pokažite ono što zapravo jeste.

FOTO: Zvonimir Ferina
MUA: Kasandra Draganić
MODEL: Marija Silov , Modna agencija Fox
STYLING: Andrea Anić Dokmanović
NAKIT: Nisa Hrvatin-Petrović
TEKST: Ljiljana Mamic