Povećajte usne bez operativnih zahvata

by | 7 ožujka, 2015

Trend punih i uvećanih usana još uvijek traje. Mnoge djevojke nisu spremne podvrgnuti se operativnim zahvatima kako bi usne povećale za “jedan broj” a žele taj efekt. Evo što je rješenje.

seksi usne

Olovka za usne
Precrtavanje usana tamnijom olovkom ostalo je u devedesetim godinama. Međutim, suptilno ocrtavanje usana olovkom boje mesa može biti baš ono što vam je potrebno. Ako malo bolje pogledate holivudske ljepotice, vidjet ćete da sve do jedne imaju olovku koja prelazi preko ruba usana za djelić milimetra – to je sasvim dovoljno da se dobije efekt punih usana bez pretjerivanja. Iz tog razloga, olovka za usne dobro je rješenje.

Odaberite olovku koja je približna vašoj boji usana ili, ako želite nositi neki ruž u boji, olovku koja odgovara boji ruža. Vodite računa o tome da olovka uvijek bude dobro naoštrena, a onda, počevši od sredine gornje usne, obrubite usne tako da gotovo neprimjetno prelazite rub.

Zatim nanesite ruž, a da bi sve izgledalo još bolje, dodajte i sjaj s reflektujućim česticama koji uvijek vizualno povećava usne.

Sjajilo za usne

Prije nekoliko godina, sjajilo za usne koji ih povećava mogao se naći samo u skupim dućanima, ali danas ih imate u svakoj parfumeriji. Iako dokazano daju rezultate, i mnoge djevojke ih vole, nisu posebno popularni jer ostavljaju na usnama osjećaj peckanja i hlađenja koji nije svima ugodan. Ipak, ovi preparati u sebi sadrže neke tvari (najčešće eterično ulje cimeta) koje potiču cirkulaciju i u roku od samo nekoliko sekundi doslovno pumpaju usne.

Efekti traju i po nekoliko sati, ali nisu dugoročni. Kada sljedeći put nanesete sjajilo, one će opet nabubriti. Za najbolje rezultate, sjajilo nanosite četkicom za zube. Ne samo da će biti napumpane, već i mekane za muške poljupce.

Izvor: Life Content