Osvojite makeover lica u Poliklinici Dermamed vrijedan 10.300 €!

Poliklinika Dermamed, pod vodstvom dr. med. Anđele Prolić, daruje makeover lica za dvije posjetiteljice portala "Ljepota&zdravlje"

by | 6 studenoga, 2023

Voljeli biste osvježiti svoj izgled i osigurati koži svoga lica malo prirodnog sjaja i jedrine? U suradnji s renomiranom Poliklinikom Dermamed, upravo to omogućujemo dvjema posjetiteljicama!

Poliklinika Dermamed daruje makeover lica za dvije posjetiteljice portala “Ljepota&zdravlje”. Važno je naglasiti da će se makeover prilagoditi potrebama kože lica kako bi se naglasio prirodan i osvježen izgled, kao i to da je riječ o neinvazivnim estetskim tretmanima.

Što sve uključuje makeover lica?

Za podizanje i kvalitetu kože dr. Prolić će raditi ACCENT PRIMEX RF Alma Laser, najnoviju vrstu radiofrekvencije koja radi u tri sloja, podiže i obnavlja kožu. Jedini je uređaj u Hrvatskoj ovog tipa.

Lumixa LED Collagen Booster inovacija je na području aktivacije kolagena gelom s aktivnim supstancijama iz klorofila koji fluorescentno svijetli i uz LED lampu 700x povećava aktivnost kolagena i obnovu kože koja je ujednačenog tena.

MultiFRAX frakcijski laser uz 1550 nm i 1927 nm valnim duljinama nježan je i aktivan laser koji istovremeno remodelira površinski sloj kože te iznutra obnavlja sve nepravilnosti. Od izumitelja frakcijskog lasera, ovaj je laser potpuno unaprijeđen i rezultati će vas ugodno iznenaditi.

Još jedan divan uređaj koji koristi mikroiglice s radiofrekvencijom INFINI RF, čije postavke u Poliklinici prilagođavaju mlađoj ili zrelijoj koži te ožiljcima i smanjenju pora ili zatezanju.

U makeover ulaze i 3 ml hijaluronskog filera MonaLisa, korejskog proizvođača koji se može koristiti za usne, obraze, vrat ili podočnjake.

Za zreliju kožu koristit će se i Intralifting Therma D.A.S. sistem, koji kanilom ispod kože zateže i obnavlja tkivo s izravnim mjerenjem temperature i u potpunosti je sigurna opcija za klijentice. Patentirani je proizvod talijanskog proizvođača uz potpuno zadovoljstvo klijentica jer se radi jednom i gotovo pa zamjenjuje facelifting.

Dr. med. Anđela Prolić

Kako možete osvojiti makeover lica u Poliklinici Dermamed?

Za makeover u Poliklinici Dermamed prijavite se putem e-maila [email protected] (s naznakom “Za makeover”) do 9. studenoga 2023. Prijava mora sadržavati ime, prezime, dob i vašu fotografiju. U uži krug ćemo odabrati šest čitateljica – tri u dobi do 45 godina i tri iznad 45 godina – koje će potom otići na službeni razgovor s dr. med. Prolić u Polikliniku Dermamed u Zagrebu. Dr. med. Prolić će od šest čitateljica finalno odabrati dvije dobitnice makeovera lica. Među odabranim dobitnicama, jedna mora biti u kategoriji do 45 godina, a jedna u kategoriji iznad 45 godina.

Svi tretmani u sklopu osvojenog makeovera radit će se u Poliklinici Dermamed u Zagrebu, Krapinska 16. Ukupna vrijednost makeovera lica iznosi 10.300 € (77.605,35 kn). S osvojenim makeoverom pristajete na to da časopis Ljepota&zdravlje objavi vašu fotografiju prije i nakon tretmana u tiskanom izdanju i na portalu ljepotaizdravlje.hr.

Poliklinika Dermamed regionalni je centar estetike na dvije lokacije u Zagrebu i Splitu s vrhunskom, svjetski priznatom aparaturom. U Poliklinici rade stručnjaci iz područja estetike, na čelu s dr. med. Anđelom Prolić, koja prenosi dugogodišnje iskustvo, znanje i rad u Polikliniku.

Kontakt: 091 785 8357; [email protected] ili putem stranice www.dermamed.hr

 

Tekst i fotografije: Promo; Studio Romantic/Shutterstock