Pokrenuta humanitarna akcija “OneFord” za pomoć Udruzi za rad s mladima!

by | 20 veljače, 2015

Svako dijete ima pravo na obrazovanje, zaštitu, igru, sreću i odrastanje u sigurnom i toplom obiteljskom okruženju. Kako bi štićenicima udruge za rad s mladima – Breza, koja pomaže i brine o djeci i mladima od 12 do 21 godine starosti bez primjerene obiteljske podrške, omogućio normalno odrastanje Ford je pokrenuo veliku humanitarnu akciju „OneFord“.

Apelirajući na sve svoje članove i Facebook fanove: roditelje, unuke, djedove, bake, tetke i stričeve da naprave „selfi“ s Fordom i objave ga na Fordovoj Facebook stranici do kraja 2015. godine, Ford obitelj na taj se način pridružila obitelji Breza. Mogućnosti su beskonačne od fotografiranja s prastarim unikatnim Fordom na parkiralištu, do slikanja s najnovijim modelom Forda u salonu – mašta nema granica, a svi su dobrodošli.

Spomenimo i kako je veliki doprinos humanitarnoj akciji „OneFord“ dao poznati pjevač Massimo Savić, zaštitno lice Forda koji se fotografirao sa svojim limenim ljubimcem Ford Kugom, i pozvao sve Facebook fanove da se pridruže ovoj plemenitoj humanitarnoj akciji.

Pravo sudjelovanja imaju svi korisnici društvene mreže Facebook koji su fanovi stranice Ford Hrvatska (https://www.facebook.com/FordHrvatska). Ukoliko je profil u skladu s pravilima Facebooka dovoljno je na Facebook stranici Forda u aplikaciju predviđenu za humanitarnu akciju (http://on.fb.me/1zOMH45) postaviti „selfie“ s Frodom i kratku priču ili komentar.