Pokrenuta beauty stranica za ljude koji se bore s karcinomom

by | 10 veljače, 2021
karcinom

Od sada, ljudi koji boluju od karcinoma mogu kupovati beauty proizvode koji nemaju kancerogenih sastojaka, nježniji su, a još uvijek daju rezultate.

Naime, američka make-up artistica Lisa Potter Dixton i voditeljica kampanje protiv karcinoma, Helen Addis, odlučile su stvoriti prvu beauty destinaciju C-List za sve one koji prolaze kroz bilo kakav oblik terapije za karcinom. Budući da je dovoljno teško čuti da imate karcinom, pa vidjeti koliko se drastično i vaše tijelo i psiha mijenjaju kroz terapiju, a onda se morate odreći i svojih beauty proizvoda koji, koliko god da bizarno zvučalo, su vam jedan od doticaja sa životom prije karcinoma. Bez obzira na bolest, i oboljeli se žele osjećati normalno, izgledati normalno i da ih se ne gleda kroz prizmu bolesti, pa je platforma na kojoj im je upravo to omogućeno, bio logičan slijed, kako stoji na njihovoj stranici.

Osim toga što možete kupiti proizvode, svi prihodi od prodanog i zarađenog putem stranice idu udruzi za oboljele od karcinoma i svaki mjesec darivaju neku od oboljelih osoba, a na stranici možete naučiti i brojne beauty trikove koji će biti korisni svima onima koji trenutačno prolaze kroz kemoterapiju i gube kosu ili obrve.

Foto: Unsplash