Poklanjamo vam KRON poklon paket!

by | 13 travnja, 2016

Kron – najvažniji saveznik zdrave kose

Muči li i vas ispadanje kose? Ne brinite, ovaj problem danas muči sve veći broj pojedinaca. Glavni razlog je stresan način života popračen nezdravom i neredovitom prehranom. Kron proizvodi već godinama su vjerno rješenje za ovaj problem.

Ako kod sebe primjećujete određene promjene na vlasištu, kao što su pojačano ispadanje, pucanje i slabiji rast kose tada posvetite više pažnje svom duhovnom i tjelesnom zdravlju. Pošto se ishranom ne unose dovoljne količine vitamina, željeza, cinka, kalcija, C vitamina i određenih enzima (a koje tijelo troši pojačano uslijed stresa, napora, trudnoće) potrebno je dodatnom njegom povratiti izgubljenu kvalitetu vlasi.

Intezivnijom njegom vlasišta, djelujući na mikrocirkulaciju i pojačanu ishranu korijena kose putem koncentriranih biljnih ekstrakata koji su sadržani u biljnom losionu KRON, vrlo brzo ćete uspostaviti izgubljenu ravnotežu i manjak u ishrani kopilacija dlake. Djelatne supstance sadržane u ekstratu kao što su: kremena kiselina, vitamini A i C, soli kalcija, željezo, mangan, fosfor, magnezij, jabučna, oksalna, akonitna, palmitinska i cerotinska kiselina, prirodni hormoni, tanini i fitosterini, kalamainholin uz azulen i ahilein, dobiveni prirodnim postupkom iz navedenih supstanci bez sintetskih dodataka, mirisa, boja i konzervansa, djeluju trenutno i bez ikakvih štetnih nusdjelovanja, te ne postoji kontraindikacija za korištenje preparata.

Poklon za vas…

Kron dvije čitateljice daruje poklon-paketom svojih proizvoda kako biste i sami imali prilike isprobati njihovu učinkovitost. Sve što trebate napraviti jest osvojiti nas pričom na temu “Zašto je vašno imati zdravu i lijepu kosu. Priču ostavite u komentaru ispod ovog teksta. Sretne dobitnice objavljujemo 22. travnja. Sretno! 🙂