POKLANJAMO VAM FEMISAN A! Preparat koji će ublažiti vaše menstrualne tegobe

by | 1 rujna, 2016

KEMIJA, ne hvala! Svi smo svjesni i dobro upoznati sa značenjem riječi KEMIJA. Kemijsko djelovanje, učinci, nuspojave, sve to utječe na naše tijelo i organizam. Želimo li to ? Naš iskusni tim farmaceuta i biologa, s ljubavlju prema ljekovitim biljkama i zdravom životu, stvorili su biljne kapi FEMISAN, tekući dodatak prehrani.

PRIRODNO za zdravlje ŽENA

Femisan je proizvod na  bazi pažljivo odabranog ljekovitog bilja, bez dodanih umjetnih tvari, boja i hormona. Zahvaljujući svojim sastojcima, služi za očuvanje zdravlja i funkcija reproduktivnih organa kod žena od perioda puberteta do menopauze. Ekstrakt herbe livadne vrkute doprinosi smanjenju menstrualnih nelagoda, a sve uz pomoć drugih sastojaka koji čine Femisan A – ekstrakt herbe stolisnika, ekstrakt cvijeta nevena, ekstrakt herbe iglice, ekstrakt lista dvornika, ekstrakt lista peršina Zašto biljne kapi? Tinkture su najjači oblik biljnog preparata, jer je u njima i najveća koncentracija ljekovitih tvari (biološki aktivnih tvari), a mi vam želimo osigurati maksimum biljne snage. Svi proizvodi su prošli analize, prijavljeni su u sustav Monitoringa Ministarstva zdravlja, odnosno zaključeno je da Femisan A kao tekući dodatak prehrani odgovara, prema analizama i deklaraciji odredbama europskih i hrvatskih pravilnika vezanih za dodatke prehrani. Do danas FEMISAN je nagrađen s 27 zlatnih medalja, te tri zlatna pehara za kvalitetu proizvoda na Sajmu ekologije u N. Sadu (2011).

ZADATAK ZA VAS!
PRVE DVIJE OSOBE koje nam se jave u komentarima ispod linka na ovaj tekst kada ga podijelimo na Facebook stranici osvajaju Femisan paket!

SRETNO SVIMA!

www.femisan-croatia.com i www.femisan.info

Tagovi: