POGLEDAJTE VJENČANICU koja je uspjela zgroziti apsolutno sve žene na svijetu

by | 8 siječnja, 2018
FOTO: THINKSTOCK/GULIVER IMAGES

Vjenčanje je poseban dan koji svatko želi isplanirati po svom ukusu. Jedan od najtežih izbora za mladenke predstavlja vjenčanica koje vrlo često više nisu tradicionalne i bijele duge haljine.

Dugačke, kratke haljine, raznih boja i krojeva, danas sve prolazi. Neke će se djevojke odlučiti izgovoriti sudbonosno ‘da’ u ružičastom, neke u žutom, neke u zelenom. Čitateljice je ipak iznenadila kreacija kojom se pohvalio španjolski brend Pronovias.

Ovaj proizvođač vjenčanica odlučio se na nešto sasvim drukčije – posve prozirni kombinezon na strateškim mjestima prekriven kristalima. Kako stoji u objavi na službenoj stranici na Instagramu, timu krojača trebalo je više od 244 sati da je izrade, a ušiveno je više od 200 kristala u obliku čipke.

Većina je ipak komentirala da je ‘ovo malo previše’. Fotografija je objavljena i na stranici Lisa’s Wedding World na Facebooku gdje su korisnici zaključili da je primjerenija za neki noćni klub te da nije za one ‘slabijeg srca’.

New year, new bridal trend?! Gosh I hope not! Would you wear this? This is Pronovias with over 200 crystals embroidered into the lace and took over 244 hours to make!

Posted by Lisa’s Wedding World – Wedding Blog on Понедељак, 01. јануар 2018.

IZVOR: JUTARNJI.HR